Entinen NHL-kiekkoilija Ville Leino lopettaa uransa: Nauttii silti miljoonapalkkaa vuoteen 2020 asti

Viime kauden Ruotsissa, Vaxjö Lakersissa pelannut Ville Leino on ilmoittanut päätöksestään uransa lopettamisesta. Syyksi Leino ilmoittaa jatkuvat loukkaantumiset.

-”Yksi isoin tekijä päätöksen taustalla on jatkuvat loukkaantumiset. Niitä on viime vuosien aikana ollut aika paljon. En ole pystynyt harjoittelemaan ja pelaamaan sillä tavalla kuin olisin halunnut. Olen joutunut menemään lyhyissä pätkissä. Ja ikääkin alkaa olla jo sen verran, että nyt on hyvä aika lopettaa. Tämä päätös on monen tekijän summa.”

Taloushuolia Leinolle ei tule sillä hänen entinen NHL-seuransa maksaa hänelle 1,22 miljoonan dollarin suuruista vuosipalkkaa vuoteen 2020 asti, eikä Leinon tarvitse laittaa rikkaa ristiin. Buffalo Sabres osti Leinon kuusivuotisen sopimuksen ulos 2014 ja joutuu täten maksamaan leijonan osan 27 miljoonan dollarin palkasta.

Ville Leino pelasi NHL:sa 286 ottelua tehoin 40+79=119.

Lähde: hockeydb.comIL

 

One thought on “Entinen NHL-kiekkoilija Ville Leino lopettaa uransa: Nauttii silti miljoonapalkkaa vuoteen 2020 asti

  • 4.10.2017 at 05:20
    Permalink

    Urheilu ja sen rappio on loppusuoralla. Kuitenkin esim. valtioiden rahaa pumpataan mm. urheilujärjestöjen Moolokin kitaan kiihtyvällä vauhdilla kun samaan aikaan kansalaisten perustarpeista leikataan. Rahat menevät urheilujohtajien hyväpalkkaisiin virkoihin hyvä veli järjestelmän kautta. En ole ymmärtänyt että esim. nahkapallon potkimisesta maksetaan kymmeniä miljoonia jollekin yksilölle ja että hänen ”arvonsa” on satoja miljoonia.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.