Perinteinen konsti parantaa flunssaa, luupiikin ja poistaa kovettumia jaloista

Parilla eurolla saat jo useamman hoitokerran joten verrattuna esimerkiksi jalkahoitajaan kustannukset ovat mitättömiä ja parhaimmillaan lopputulos on lähes sama.

Sinappikylpyä on käytetty ”kotikonstina” flunssan hoitoon, kolottaville nivelille ja erilaisiin jalan pinnallisiin vaivoihin jo vuosikymmeniä. Kylmeneville syyspäiville sekä tulevaan talveen sinappikylpy tarjoaa helpotusta paleleville jaloille ja flunssaoireille.

Sinappikylpy jaloille:

3-5L vettä

2rkl sinapinsiemenjauhetta

Veden lämpötilasta on ”koulukuntaeroja” ja jotkut käyttävät käden lämpöistä vettä, kun taas jotkut käyttävät niin kuumaa vettä kuin mitä jalat kestävät.

Liota jalkoja vesi/sinapinsiemen-”sopassa” 10-15 min., huuhtele ja kuivaa jalat sekä pysyttele lämpimänä.

On hyvä muistaa että vaikka sinappikylpyä käytetään myös flunssan hoitoon, ei sinappikylpyä saa ottaa kuumeisena sillä kylpy nostaa kehon lämpötilaa. Myöskin näkyvät ihovauriot tekevät kylvystä erittäin epämiellyttävän.

Myöskin hieroja Armi Tasanto mainostaa sinappikylpyä facebooksivuillaan huomauttaen että yllä mainittujen hyötyjen lisäksi kylpy myöskin rauhoittaa iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Tasanto muistuttaa ettei hoitoa pitäisi jatkaa enempää kuin viisi päivää yhtäjaksoisesti. Toisaalta eräs kokenut sinappikylpyjen ystävä kertoo kylvyn parantavan vaikeankin luupiikin kahden viikon ”hoitojaksolla”.

Huom: Kyseessä on perinteinen luontaishoito eikä Nykysuomi.com ota vastuuta hoidon toimimisesta tai haittavaikutuksista.

Lähde: facebook , balticguide

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *