Poliisi pidätti viisi epäiltynä terroriteon valmistelusta Pariisissa

1

Poliisi on löytänyt räjähteitä ja muuta materiaalia, joka viittaa terroriteon valmisteluun, ja pidättänyt viisi henkilöä. Ilmoitus epäillyttävästä toiminnasta tuli yleisöltä. Ranskan sisäministeri Gerard Collomb on kommentoinut tapausta, ja muistuttaa terrorismin uhkan olevan Ranskassa yhä korkealla tasolla.

Sky News tänään.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1 KOMMENTTI

  1. Vielä paukkuu tänä syksynä Euroopassa. Ei niitä kaikkia kiinni saa, niitä on JO niin paljon Euroopassa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.