SoteDigi Oy:lle muhkeapalkkioinen hallitus

Valtion kehitysyhtiö Vake Oy:n perustaman tytäryhtiön SoteDigi Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa 3.10.2017 nimitettiin SoteDigi Oy:lle hallitus. Hallituksen puheenjohtajana aloittaa Oulun yliopistollisen sairaalan sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Leskinen ja jäseninä ovat Nexec Oy:n senioripartneri ja neuvonantaja Hannu Niskanen sekä KTM Siv Schalin. Puheenjohtajan palkkio on 2500 euroa kuukaudessa ja jäsenten 1250 euroa kuukaudessa. Kokouspalkkio on 500 euroa.

SoteDigi Oy perustettiin tänä syksynä kehittämään sosiaali- ja terveydenhuollon valtakunnallisia asiakas- ja potilastietojärjestelmäratkaisuja sekä muita digitaalisia ratkaisuja

Yhtiön osakkeet luovutetaan Vakesta suoraan valtion omistukseen ja osakkeiden hallinta sekä yhtiön omistajaohjaus siirretään valtiovarainministeriöön vuoden loppuun mennessä.

Yhtiön perustamiseen liittyvästä valmistelusta ovat vastanneet valtiovarainministeriö ja sosiaali- ja terveysministeriö yhdessä valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston sekä Vaken kanssa osana sote-uudistuksen toimeenpanoa.

Lähde: Valtioneuvoston kanslia

One thought on “SoteDigi Oy:lle muhkeapalkkioinen hallitus

  • 3.10.2017 at 10:06
    Permalink

    Lestadiolaisia kaikki epäilen, pääministerin sisäpiiri jakaa taas kansalaisten rahoja. Johan Sipilän veli lypsää vanhuksille ja vammaisille taxikyydeistä isot rahat sekuilleen ja muille jumalan terve huuhaa porukoille.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.