Suomeen puuhataan ”kattilavallankumousta” itsenäisyyspäiväksi – Nykysuomi selvitti, mistä on kyse

Facebookiin on ilmestynyt tapahtumasivu otsikolla ”Kattilavallankumous”. Nykysuomi haastatteli tapahtuman koollekutsujaa Panu Huuhtasta selvittääkseen tapahtuman luonnetta, taustoja ja tavoitteita.

1. Facebookiin on ilmoitettu tapahtuma, jossa puhutaan kattilavallankumouksesta. Mistä on kyse, Panu Huuhtanen?

Idea tulee Islannista. Siellä vuonna 2008 kansa sai kerta kaikkiaan tarpeekseen mm. pankkiirien ahneuden takia maan lamaan sysänneestä politiikasta. Kansa aloitti suuret mielenosoitukset parlamenttitalolla ja saikin kaadettua sekä hallituksen että eduskunnan. Myös Islannin perustuslakia alettiin vahvasti muuttaa, ettei koskaan enää tulisi samanlaista talouskatastrofia maahan.

Islannin prosessista on hieno dokumenttikin, joka kannattaa katsoa:

2. Tapahtuman ilmoituksessa sanotaan, että kattilavallankumous olisi itsenäisyyspäivänä 6.12., mutta kokoonnutte jo tulevana perjantaina 6.10. eduskuntatalolle. Miksi?

Ideana on kokoontua joka perjantai klo 14 Eduskuntatalolle aina Itsenäisyyspäivään saakka. Kerromme äänentoiston ja live-streamauksen kautta ihmisille, mikä on tarkoituksemme hankkeessa. Ihmisille on myös vapaa mikrofoni ajatustensa julkituontiin. Samalla kokoamme järjestelyorganisaatiota 6.12. varsinaiseen Kattilavallankumoukseen.

3. Mitä tarkoittaa kattilavallankumous ja onko sillä poliittisia tavoitteita, esimerkiksi nostaa joku tietty puolue esille?

Islannin videosta voi katsella tarkoitusperiä. Lyhyesti sanottuna tavoitteena on palauttaa valtaa asioissa mahdollisimman lähelle tavallista kansaa. Nyt valtaa on kadonnut Brysseliin ja ylikansallisille firmoille liikaa.

Kattilavallankumous on täysin puoluepoliittisesti sitoutumaton aito kansanliike. Kaikkien puolueiden jäsenet voivat halutessaan osallistua, jos teemamme tuntuvat tärkeiltä.

4. Onko tässä joku järjestö tai yhteisö takana?

Ei ole järjestöä. Löyhä kansalaisaktivistien verkosto toimii taustalla nimellä Aktivistipooli.

5. Ketkä voi osallistua tähän ”kattilavallaunkumoukseen”?

Jokainen Suomen kansalainen on tervetullut.

6. Mikä on tavoiteenne?

Ero EU:sta. Sitä kautta saamme päätäntävallan ja mm. rajavalvonnan Suomelle takaisin.

Sitten Suomen pitäisi alkaa irrottautua kansainvälisen pankkijärjestelmän puristuksesta kohti aidosti itsenäistä kansantaloutta.

Demokratiaa pitäisi kehittää suoran kansanvallan suuntaan ja mahdollisesti lisätä huomattavasti esim. uusien maakuntien itsehallintoa, jotta myös alueellisesti ihmisiä kuultaisiin paremmin.

7. Haluatko vielä sanoa jotain muuta tapahtumaan liittyen?

Ottakaa metallikattila ja -kauha mukaanne perjantaina klo 14 Eduskuntatalolle. Tapahtuman nimi tulee siitä, että Islannissakin ihmiset hakkasivat metallikattiloita parlamenttitalolla, kunnes riistopankkiirit pistettiin vankilaan. Kolisutetaan Suomenkin päättäjille pikkasen järkeä päähän!

6 thoughts on “Suomeen puuhataan ”kattilavallankumousta” itsenäisyyspäiväksi – Nykysuomi selvitti, mistä on kyse

  • 3.10.2017 at 18:50
    Permalink

    Islannissa asuu järkevä kansa, rosvot joutuivat vastuuseen.
    Sama EI ONNISTU Suomessa, ilmeisesti kansamme on keskimäärin tyhmempää.
    Mitään yhtenäisyyttä ei saada aikaan jossa koko kansa olisi takana.
    Se on EU:n globalistien tarkoitus, eripuraiset kansat ja monikulttuurifantasia.
    Aikojen kuluessa kuitenkin muodostuu kansanosien keskittymiä ja alkaa separatismi. Kuten nyt Kataloniassa, ehkä jo 50 vuoden päästä Suomi jakautuu etelän matulandiaan ja pohjoisen Finlandiaan?

    Reply
  • 4.10.2017 at 01:55
    Permalink

    Viisaita sanoja edellisellä kommentoijalla.

    Taidan hypätä ilmaan ja huutaa hep aina kun demarit jatkossa flirttailee moniosaamisella.

    Reply
    • 4.10.2017 at 06:44
      Permalink

      Samaa mieltä ensimmäisestä kommentista. Enää ei olla vain vasemmisto-oikeisto, vaan kaikki vihaa toisiaan.

      Mutta älä tee mitään hyppely-lupauksia demareiden suhteen, sinulla menee nivelet ja ääni.

      Reply
  • 4.10.2017 at 06:13
    Permalink

    Viva Las Vegas, Viva Las Vegas on erään biisin nimi.
    Miettikääs sitä kun tuollainen sarjatuli olisikin lakaissut nuo saastaiset maanpetturit helvettiin. Näiden kusipäiden takia Suomi neito on raiskattu matujen toimesta ja on nyt raskaana. Lestadiolainen Sipilä vaatii Suomi neidolle aborttia ja haluaa heittää ihmistyngän jätetunkiolle. Olisi tärkeää saada yhä uudelleen mielenosoitus tuonne pääministerin virka-asunnolle. Eihän me haluta olla kuin alamaiset graniittilinnoituksen portaiden alapäässä. Me olemme pääministerin yläpuolella!

    Eläköön Katalonian itsenäisyys! Eläköön Suomen 100 vuotias itsenäisyys!

    Reply
  • 4.10.2017 at 08:42
    Permalink

    Ei kannata kuunnella näitä ”ei tästä suomessa mitään tule”-apostoleita. Ihan vain päällimmäiseen ajatusharhaan tarttuakseni: ei tarvita koko kansaa. Ei edes puolia siitä. Vallanvaihdoissa, olivatpa sitten rauhanomaisia tai vähemmän rauhanomaisia, on muutoksen aikaan saanut yleensä hyvin pieni aktiivisten toimijoiden joukko. Kansa on hyvin yksimielistä siitä, että nykymeno on tullut tiensä päähän. Suuri enemmistö ei kuitenkaan ala aktiivisesti toimimaan. Eikä tarvitsekaan. Eihän sotaankaan marssi koko kansa vaan armeija. Sitähän tässäkin kootaan. Toivon mukaan selviämme urakasta ilman, että aseita tarvitsee käyttää -niitä kattiloita lukuunottamatta. Nimittäin jos me epäonnistumme, tulevat ne aseenkäyttäjät lähtemään liikkeelle, kun muutakaan tietä ei ole näkyvissä. Päättäjienkin kannattaa siis toivoa hartaasti, että me onnistumme. Kansantuomioistuin on sentään koko lailla pienempi paha , kuin joutua silmätysten kiväärinpiippujen kanssa.

    Reply
  • 5.10.2017 at 04:53
    Permalink

    Haluan toivoa parasta mutta samalla varautua pahimpaan.

    Meidän kansallismielisten on varauduttava siihen mahdollisuuteen että pahin on edessä. Että tilanne kärjistyy laajamittaiseksi yhteiskunnalliseksi konfliktiksi. Siloin saattaa sellainen tapahtumien vyöry lähteä liikkeelle että sitä ei kukaan kykene pysäyttämään.

    Suomen NRA:n puheenjohtaja tiivistää asian erittäin ymmärrettävästi:

    ”Aseoikeuden merkitys voidaan ymmärtää kansallisvaltion kansalaisen kannalta erääksi tärkeimmistä oikeuksista sananvapauden ohella, sillä aseoikeus on samalla oikeus elää kansalaisen jouduttua laittoman ja yllättävän väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Velvollisuus puolustaa perhettään ja itseään on oltava jokaisella kansalaisella, mutta mahdollisuudet selviytyä ilman aseita ovat hyvin rajalliset. Aseiden riisunta on ollut jatkuvaa vuodesta 1995 lähtien, sillä Euroopan Unionin johdossa olevat sionistien vasallit pelkäävät joutuvansa omien kansalaistensa ampumiksi. Pelkoon tulee väistämättä olemaan lisääntyviä syitä, sillä vastakkainasettelu tulee entisestään lisääntymään ja kansalaiset alkavat saada tarpeekseen.”

    http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-152/

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.