Las Vegasin ampuja oli pankkiryöstäjän poika ja korkeakoulutettu uhkapeluri

Yhdysvalloissa Las Vegasissa tapahtuneesta veriteosta epäilty Stephen Paddock valmisteli tekonsa varsin huolellisesti ja varmisti että sai pysytellä rauhassa hotellihuoneessaan ennen ampumista.

Paddock asetti kameroita sekä hotellihuoneeseensa että käytävälle jotta saa tiedon jokaisesta huoneen suuntaankin tulevasta. Ilmeisesti kyseisten kameroiden kautta hän näki oven taakse ampumisen aikana saapuneen turvamiehen jonka Paddock ampui oven lävitse.

Clark Countyn sheriffi Joe Lombardo kertoo että teko oli suunniteltu tarkkaan.

-”Se oli pitkälle suunniteltu teko ja olen melko varma että hän puntaroi tarkkaan kaiken mitä teki. Mielestäni se on outoa.”

Lombardon mukaan poliisi tekee parhaansa selvittääkseen teon motiivin ja on myöskin tässä edistynyt mutta lopulliset vastaukset antavat odottaa itseään. Epäillyn veljen mukaan epäilty ei ollut kiinnostunut ideologioista, uskonnosta tai politiikasta joten ampumisen syytä voidaan vain arvailla.

Paddockilla oli takanaan talousalan yliopistotason koulutus, puhdas rikosrekisteri. Kaksi avioeroa ja uhkapelitaustaa. Mitään viittauksia kansainväliseen terrorismiin ei ole ja ISIS:n väitteet Paddockin kuulumisesta järjestöön näyttäisivät olevan valhetta.

Paddockin isä oli 1960 FBI:n etsityimpien listalla pankkiryöstön vuoksi. Paddockin lapsuuden aikainen naapuri kertoi paikalliselle sanomalehdelle hakeneensa pojan uimaan sinä päivänä jona hän tiesi viranomaisten tulevan hakemaan tämän isää, säästääkseen Paddockin tilanteen tarjoamalta traumalta. Paddockin veli taas sanoo ettei heidän isänsä ollut paljoakaan tekemisissä perheen kanssa.

FBI:n profiloija Jim Clemente nostaa esiin Paddockin hankalan taustan.

-”Genetiikka lataa aseen, persoonallisuus ja psyyke tähtäävät ja tyypillisesti kokemukset vetävät liipaisimesta”.

Lähde: WPAP

One thought on “Las Vegasin ampuja oli pankkiryöstäjän poika ja korkeakoulutettu uhkapeluri

  • 4.10.2017 at 09:00
    Permalink

    Olisko kaeri hävinnyt uhkapelissä omaisuutensa ja päättänyt teollaan aiheuttaa suuremat tappiot peliluolille kuin hänen häviönsä? Ehkä kaveirn manifesti löytyy jostain.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.