Nuori nainen yritettiin raiskata Espoonlahdessa – Poliisi pyytää havaintoja

Kaksi entuudestaan tuntematonta miestä kävi nuoren naisen kimppuun Espoonlahdessa Maininkitiellä ravintola Casanovan lähettyvillä tiistaina 03.10.2017 kello 18.15.

Tapahtumapaikan lähellä oli nainen ulkoiluttamassa koiraa, ja ilmeisesti naisen nähdessään miehet olivat säikähtäneet ja poistuneet juosten Maininkitietä pohjoisen suuntaan. Miehet olivat päihtyneen oloisia ja toinen heistä oli laiha ja kalju ja toisella miehellä oli päässään musta pipo.

Poliisi pyytää koiraa ulkoiluttanutta naista tai muita mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä tai asiasta tietäviä olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Nuori nainen yritettiin raiskata Espoonlahdessa – Poliisi pyytää havaintoja

 • 4.10.2017 at 17:46
  Permalink

  etnistä värinää? Innostuuko suomalaisetkin puskatinderiin kun huomaavat että siitä pääsee halvemmalla kuin huorissa käymisestä ja vain ehdollinenkin on pahimmillaan luvassa? Eikä ole edes rasmuspossen ja muiden hyvien ihmisten raadissa niin paheksuttava asia kuin naisen alistaminen seksistä maksamalla

  Reply
 • 5.10.2017 at 05:30
  Permalink

  Olisko taas olleet ”kerjäläisiä” joista on tullut melkoinen riesa pääkaupunkiseudulla. Käsiin räjähtänyt huumekauppa, raiskauksia, suunnitelmallisia ryöstöjä ja varkauksia. Mutta nämähän ovat valtiovallan suojeluksessa ja heidän pitää saada olla rauhassa koska ovat tulleet Suomeen kurjuutta ja vainoa pakoon ja heistä ei ole kellekään haittaa. Yksi huomio on kun asun hieman pienemmässä kaupungissa ja asenteet muutuivat maaseudulla näitä haitarinvinguttajia kohtaan, he hävisivät täältä ja ovat siirtyneet varmaan isompiin kasvukeskuksiin kuten helsinkiläisten riesaksi. Hyvä niin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.