Irakin ja kurdien joukot putsanneet Hawijan kaupungin ISIS-taistelijoista – Irakin armeija ”paimentaa” näitä kohti Kurdien puolustuslinjaa

Irakin pääministeri Haider al-Abadi on tänään kertonut maan armeijan ajaneen ISIS:n joukot sen yhdestä sen harvoista tukikohdista Hawijan kaupungista pohjois Irakista.

Huolimatta Irakin ja kurdien välisistä poliittisista jännitteistä kurdien ajaessa omaa itsenäisyyttään, kurdien ja Irakin armeijat taistelevat yhä hyvässä yhteistyössä ISIS:a vastaan. Yhteistyö on toiminut erinomaisen hyvin sillä pahimmillaan Irakin valtion alueesta lähes kolmasosa on ollut ISIS:in hallussa.

Kurdien Peshmerga-taistelijat ovat asettuneet puolustuslinjaan niin että Irakin armeijan ajaessa ISIS-joukkoja edellään, törmäävät nämä auttamatta Kurdisotureiden vastaanottoon.

Lähde: AP

3 thoughts on “Irakin ja kurdien joukot putsanneet Hawijan kaupungin ISIS-taistelijoista – Irakin armeija ”paimentaa” näitä kohti Kurdien puolustuslinjaa

  • 6.10.2017 at 05:33
    Permalink

    Veikkaan ettei monellakaan isis teurastajalla ole häävi kohtalo kun joutuvat näiden kurdien käsiin. Kyllä monella uho laantuu kun vastassa on todellisia taistelijoita siviilien sijaan joita ovat murhanneet ja kiduttaneet. Oma mielipide että jokaiselta nirri pois ilman mitään tunnontuskia, koska eivät nämä ole mitään ”sotilaita” vaan mielipuolisia siviilien tappajia.

    Reply
  • 6.10.2017 at 11:03
    Permalink

    …ja sielä ne kohtaavat paljon palvomansa jumalansa.

    Reply
  • 17.10.2017 at 16:14
    Permalink

    Eivät joudu kurdien käsiin kun ovat jo Suomessa!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.