Poliisi: Sienestäjää purrutta koiraa on nuhdeltu

Lapin poliisi kommentoi Simossa kadonnutta sienestäjää purreen poliisikoiran tapausta MTV:lle. Poliisin mukaan koiraa on tapahtuman jälkeen nuhdeltu.

– Kyseinen koira on normaalisti kiltti ja on se sitä varmasti tulevaisuudessakin. Uskoisin, että se tietää nyt, miten kadonneen etsinnöissä pitää jatkossa toimia, kertoo komisario Eero Vänskä Lapin poliisista.

Kylmettymisen ja mahdollisen sairauskohtauksen vuoksi jo muutenkin huonossa kunnossa ollutta naista oli purtu kasvoihin ja käsiin. Hieman yli 60-vuotias uhri sai koiran puremista vakavat vammat.

Poliisin arvioi, että syytä koiran käyttäytymiselle tuskin saadaan selville.

Lähde: MTV

Katso myös:

3 thoughts on “Poliisi: Sienestäjää purrutta koiraa on nuhdeltu

  • 5.10.2017 at 13:45
    Permalink

    Turhaa tästä koiraa on syyttää, vaan koiran kouluttajaa. Jokin on mennyt pahasti poskelleen. On kyseenalaista käyttää etsintään näitä suojeluun koulutettuja koiria koska ”katkaisin” voi kääntyä jostain ärsykkeestä, kuten kait tässäkin on käynyt.

    Reply
  • 5.10.2017 at 15:41
    Permalink

    Henki pois koiralta joka puree. Aina.

    Reply
  • 5.10.2017 at 20:53
    Permalink

    Vai nuhdeltu, oikeasti voi lapsellisuuden huippu. Kyllä on maailma sekaisin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.