Ville Tavio (ps): Poliittinen eliitti myy tämän maan

Perussuomalaisten kansanedustaja, juristi Ville Tavio ottaa Facebookissa kantaa valtion omaisuuden myyntiin. Tavio kirjoittaa:

Poliittinen eliitti myy tämän maan. Digita, Caruna, Posti, VR… ja 2019 eduskuntavaalien jälkeen Finnair (koska sitä ei kannatuksen laskun pelossa uskalleta myydä ennen ensi eduskuntavaaleja).

Hetki sitten uudessa postilaissa jakelu ja huoltovarmuus vaarannettiin samalla kun yksityiset kuriirifirmat juhlivat hallituksen ratkaisuja.

Nyt Kesk, Kok ja Tak purkavat VR:n, jolloin sitä on tietysti joskus helpompi myydä tai luopua toiminnasta. Kaukoliikenteen reitit pyritään yksityistämään joka tapauksessa (selvemmin kuin yhdessäkään muussa EU maassa!).

Kalustoyhtiön osalta pakkososialisointi on niin suoraan kommunistisesta maasta, että hälytyskellojen pitäisi soida kun sitä ajaakin yltiöliberaali ministeri Berner.

Suunniteltu huoltoyhtiö ja kiinteistöyhtiö taas ovat sellaisia outolintuja, että niiden menestys valtion erityisyhtiöinä on jo kättelyssä tuhoon tuomittu. Kyse on jälleen mallista pura-yhtiöitä-privatisoi.

Junaliikenteessä kilpailutus ja vapaa kilpailu ovat täysin eri asioita. Kilpailutus johtaa yksityisten yritysten monopoleihin, koska junia tulee ajamaan vain yksi yhtiö, kuluttajalla ei ole Bernerin mallissa lainkaan valinnanvapautta. Parempi olisi ollut antaa ensin kilpailun tulla jo nyt vapaille reiteille ja raiteille. Kannatan vapaata kilpailua tasapuolisin pelisäännöin.

Mistä sitten oikeastaan tulevaisuudessa kilpaillaan? Suomalaisen työn näkökulmasta ongelma on, että ulkomaalaiset suuryritykset pyrkivät halpuuttamaan henkilöstöpolitiikalla, eli duunaria kurittamalla.”

Lähde: Facebook

4 thoughts on “Ville Tavio (ps): Poliittinen eliitti myy tämän maan

  • 5.10.2017 at 10:38
    Permalink

    Täältä viedään tosiaan tuhkatkin pesästä. No sitten kun on kaikki viety niin ei ole enää mistä ottaa. Aaattelin eka et saadaan kai sit olla rauhassa, mut jäähän tänne matut.

    Reply
  • 5.10.2017 at 10:42
    Permalink

    Tämä globalistieliitin keinottelukapitalismi on valtioiden velkakusetusta.
    Raha jonka valtio voisi itse luoda itselleen, otetaankin lainaksi ja korko laukkaa pilvissä.
    Sitten on pakko myydä omaisuutta että selviää menoista.
    Vähitellen kaikki siirtyy (kupataan) suuryhtiöiden ja eliitin haltuun.
    Monikansalliset riistäjät kiertävät veroja ja valtion tila senkun kurjistjuu.
    Sairas systeemi.

    Reply
  • 6.10.2017 at 13:48
    Permalink

    tämä hallitus on vieny tämän maan itsenäisyyden ei ole enää suomi itsenäinen tällä kokomulksella ja keskustalla eiole mitään moraalia ne vie ja myysuomesta tuhkatkin pesä’stä eihän ne aattelee suomen kansaa vaan itseänsä ja näitä matuja niinistöl kuuluu samaankatrekoriaan olisi mies ja presidentti ja sanoisi näin eisaa tehdä kekkonenpuuttu heti asoihin ja jos olisi vielä niin suomea ei ois myyty euolle ja ahtisaari oli viemässä myös suomea tähän en voi muuta sanoa sipiläkin titää mitäon vastassa viimeisellä tuomiolle sillon paha saa palkkansa miti sitäsipilä orpo ja niinistä

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.