57-v. nainen käytti törkeästi seksuaalisesti hyväkseen 14-v. poikaa Pirkanmaalla – Ehdollista vankeutta

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi 57-vuotiaan naisen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen, uutisoi Ilta-Sanomat. Rikos tapahtui viime vuoden tammikuussa Pirkanmaalla naisen asunnolla.

Tapahtuma-aikana 57-vuotias nainen oli 14-vuotiaan pojan kanssa sukupuoliyhteydessä. eli nainen otti pojan siittimen omaan sukupuolielimeensä.

Nainen kiisti rikoksen, ja väitti ainoastaan tarjonneensa pojalle ruokaa. Naisen mukaan asunnolla ei tapahtunut mitään seksuaalista.

Poika ei olisi halunnut, että asiasta ilmoitetaan poliisille. Poika ei myöskään vaatinut naiselle rangaistusta, saati halunnut tältä korvauksia. Asia tuli kuitenkin sattumalta erään aikuisen tietoon, joka ilmoitti asiasta poliisille.

Tämän jälkeen poika puhui asiasta poliisille, ja myöhemmin oikeudessa. Oikeus piti pojan kertomuksia luotettavina. Naisen syyllisyyttä tuki lisäksi erään todistajan kertomus.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi naisen 1,5 vuoden ehdolliseen vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nainen joutuu myös maksamaan pojalle 4 000 euron korvaukset henkisestä kärsimyksestä.

Pirkanmaan käräjäoikeus antoi tuomionsa jo elokuussa, mutta toimitti asiasta julkisen selosteen medialle vasta tänään. Tuomittu nainen on ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon, joten se ole vielä lainvoimainen.

Lähde: IS

3 thoughts on “57-v. nainen käytti törkeästi seksuaalisesti hyväkseen 14-v. poikaa Pirkanmaalla – Ehdollista vankeutta

  • 6.10.2017 at 23:53
    Permalink

    Kai nyt olisin itse onnellinen ollut jos olisin saanut naida naista tuossa iässä..ite sai vain katella naisia ja…..runkata!!!

    Reply
    • 7.11.2017 at 08:32
      Permalink

      sanos muuta, tuossa ei ole kyse edes rikoksesta, poju ei edes vaatinut rangaistusta mutta hänet pakotettiin todistamaan.

      Reply
  • 7.10.2017 at 15:06
    Permalink

    Olisko kaveri tyhmyyttään hölöttänyt. Joo no ei pidä paikkaansa Märta Tikkasen romaani: ”Miestä ei voi raiskata” ( myös Jörkan elokuva.) oikeuden mielestä. Jotakin kummaa tässä asetelmassa on, murrosikäinen poika/ mies naisen kohteena, jos yhdyntä onnistuu naisen tahdosta, täytyy pojan/miehen olla halukas asiaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.