Vain Puolasta – Pi**un makuinen olut

Puolalainen panimo-alan yritys ”The Order of Yoni” on keksinyt markkinaraon joka on jäänyt useimmilta panimo-alan edustajilta tyystin huomiotta. Yritys valmistaa Vaginan makuisia oluita sen ”listoilleen” palkkaamien mallien intiimialueiden maitohappobakteereista, toki muiden ”tavallisempien” oluen valmistukseen käytettävien raaka-aineiden ohella.

Yrityksen internetsivujen mukaan teknologia jolla vaginan aromit saadaan sulautettua olueen, on yrityksen itsensä kehittämä. ”Aromeja tuottavat bakteerit käsitellään niin että ne ovat varmasti turvallisia”.

”Kuvittele unelmiesi nainen, halujesi kohde… Hänen vetovoimansa, aistillisuutensa, intohimonsa. Kokeile miltä hän maistuu, tunne hänen tuoksunsa, kuule hänen äänensä…”

The Order of Yoni keräsi joukkorahoitusta tuotteelleen mutta onnistui keräämään vain 1% 150 000 euron tavoitteestaan. Tuotteesta innostuneet joutunevat siis odottamaan makukokemustaan unelmiensa naisesta.

Lähde: orderyoni.comDailystar , indiegogo

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.