Suomen työttömyystilastot surkeaa luettavaa muihin EU-maihin verrattuna

Hallitus jaksaa lähes viikoittain muistuttaa siitä että Suomi elää nousukautta, työllisyys lisääntyy ja rahaa virtaa maahan entistä enemmän. Kuitenkaan työttömyys ei tunnu vähenevän.

Eurostatin tilastojen mukaan Suomen kausitasoitettu työttömyysprosentti oli täsmälleen sama kuin vuosi sitten eli 8,7%. Muualla EU:ssa työttömyys on vähentynyt 8,5 prosentin keskiarvosta 7,6 prosenttiin. Tilastokeskuksen mukaan työllisiä oli 7 000 enemmän kuin vuosi sitten ja työllisyysaste nousi 69,4 prosenttiin.

Suomi on niistä EU-maista mistä ajantasaiset luvut on saatu, ainoa jolla työttömyys ei ole vähentynyt. Tanskan, Viron, Kreikan, Belgian, Iso-Britannian ja Unkarin lukuja ei ole vielä saatu, mutta edellisten kuukausien perusteella myös näissä työttömyys on laskusuunnassa.

Lähde: Taloussanomat

 

5 thoughts on “Suomen työttömyystilastot surkeaa luettavaa muihin EU-maihin verrattuna

  • 7.10.2017 at 17:18
    Permalink

    Haistakaa p***a, hallitus, EU ja globalistit!
    Silmänlumetta ja kusetusta!
    Kaunistuuhan ne tilastot kun palkataan porukkaa 5€ tuntipalkalla!
    Leipäjonot vaan kasvaa!

    Reply
  • 7.10.2017 at 17:54
    Permalink

    Lisää afrikkalaisia kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomia kamelikuskeja – kyllä maahanmuuttoteollisuus työllistää!

    Reply
  • 7.10.2017 at 19:06
    Permalink

    Ja milläs tuo tilasto saatiin edes pysymään entisellään? Siirrettiin 20 000 pitkäaikaistyötöntä eläkkeelle. Ja kas kummaa… Työttömyystilastot kaunistuivat kertaheitolla. Ja jos työttömyys laskettaisiin oikeilla luvuilla, eli lukuarvoihin otettaisiin vain työttömät työnhakijat ja heidän osuus käytettävissä olevasta työvoimasta (kurssilaiset tms. pois) niin todellinen työttömyysprosentti on luokkaa 12.4%

    Kuka muuten vielä muistaa miksi maamme ”vienti” vetää? Se vetaa yksinomaan siksi että Suomesta myydään viljaa 39 miljardin vuosivauhdilla ulkomaille. Tämä yksi ainoa tuote on pois Suomalaisten tuotannosta mutta kääntää kaupan nippa nappa kasvusuuntaiseksi. Kaikki muu ulkomaankauppa kun tyrehtyy kokoajan. Kiitos vatiomme tyhmien päämiesten jotka noudattavat jonkun Amerikkalaisen mustan kädellisen aivopierua: Kauppasaartoa Venäjälle.

    No, Putin täytti tänään 65 vuotta. Onnittelut hänelle täältä Suomesta. Terveisin: Kaikki eivät ole tyhmiä vaikka johtajat ovat.

    Reply
  • 7.10.2017 at 20:42
    Permalink

    Ei vientifirmat ja muut oikeet firmat vielä jollain 2%:n kasvulla palkkaa. Sehän vastaa kuta kuinkin vuosittaista tuottavuuden kasvua, joten tällä kasvulla ei työttömyys lisäänny.

    Reply
  • 8.10.2017 at 06:21
    Permalink

    EK ja hallitus, takapiruna torkkupeitto vartiainen haluaa ulkomailta orjatyövoimaa ja todelliset halpatyövoimamarkkinat ovat totta muutaman vuoden sisällä. Kotimaiset työttömät halutaan pakottaa ilmaistöihin ja erityiseti alle 55 vuotiaat pitkäaikaistyöttömät ajetaan todella ahtaalle. Tästä hyötyvät eniten hautausurakoitsijat ja ”ongelmat” poistuvat ”luonnollisesti”

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.