Itavallassa marssittiin avoimien rajojen puolesta, Lontoossa halutaan rajat kiinni – videot

Kuluneella viikolla on vietetty kahta suurta tapahtumaa Euroopassa. Itävallassa Welcome refugees (pakolaiset tervetuloa) teemalla ja Englannissa against terrorism (terrorismia vastaan).

Molemmat marssit/ mielenosoitukset ovat keränneet sankoin joukoin ihmisiä kadulle. Itävallassa marssiin osallistui useita satoja marssijoita. Lontoo keräsi kadulle tuhansia ihmisiä.

 

Englannissa Jalkapallofanit marssivat terrorismia vastaan.

Itävallassa ihmiset marssivat avoimien rajojen puolesta.

6 thoughts on “Itavallassa marssittiin avoimien rajojen puolesta, Lontoossa halutaan rajat kiinni – videot

  • 8.10.2017 at 15:42
    Permalink

    Erään sanonnan mukaan hulluja on monenlaisia.

    Reply
    • 8.10.2017 at 15:43
      Permalink

      Tarkoitin siis noita Itävallassa marssineita hulluja.

      Reply
  • 8.10.2017 at 16:08
    Permalink

    Näyttää siltä että maasta riippumatta eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat yhdessä homojen kanssa ovat avoimien rajojen kannalla. Nuoret, työtätekevät veronmaksajat ja perheelliset ovat matu-invaasiota vastaan.

    Eli vastaan ovat ne jotka kustantavat lystin ja puolesta ne joiden tulotalous ei riipu invaasiosta. Olisiko tässä yleistys yksinkertaisuudessaan?

    Reply
  • 8.10.2017 at 16:55
    Permalink

    Itävaltalaiset ovat joukkopsykoosissa. Ehkä Itävallassa ei ole vielä tarpeeksi raiskauksia ja muuta maahantunketujien järjestämää epäjärjestystä. Muutama muslimien tekemä terroriteko kääntäisi mielipiteitä normaaliin suuntaan.

    Reply
  • 8.10.2017 at 17:32
    Permalink

    Suvakismi se on paha sairaus, ei mikään iso vika mutta kun on korvien välissä, seuraukset ovat tuhoisia.
    Tällainen refugees wellcome touhu on käsittämätöntä, varsinkin pienessä maassa.
    Peruuttamattomat seuraukset ovat näkyvissä parin sukupolven päästä, maa on puolillaan kehitysmaalaisia notkujia, valtion talous kuralla ja yhteiskuntarauha mennyttä.
    Euroopassa on tiedossa massiivisia väkivaltaisia yhteenottoja, sisällissotien kaltaista menoa.
    Ruotsi lienee ensimmäinen maa jossa kantaväestö jää vähemmistöksi eikä siihen mene kauaa. Sitten on väki ihmeissään kun vierasmaalaiset ottavat vallan. Sitä ennen on jo Ruotsin valtio tehnyt konkurssin ja kuninkaalliset ja eliitti paenneet muualle.

    Reply
  • 8.10.2017 at 18:14
    Permalink

    Mitä hemmetin järkee on toivottaa kaiken maailman kehitysmaalaiset tänne loisimaan meidän varoilla?? Se suistaa kansakuntamme kurjuuteen hyvinkin nopeasti. Todella naivia, surku hupaisaa, ärsyttävää, typerää, hullua, täysin kajahtaneiden touhua.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.