Maahantulokiellossa, kortitta, aineissa, vastaantulevien kaistaa ja ulosajo- Keravalla suhanneella miehellä todellinen ”värisuora”

Lauantai-iltana puoli kahdeksan jälkeen moottoritiellä Keravan kohdalla vastaantulevien kaistaa kaahannut mies herätti siinä määrin muiden autoilijoiden mielenkiinnon että poliisi sai ilmoituksen asiasta.

Autoilija nousi pois moottoritieltä Keravan rampista ja jatkoi matkaansa kohti Tuusulan Hyrylää. Matkanteko autolla päättyi ulosajoon Keravantiellä ja mies pakeni paikalta ennen poliisin saapumista paikalle.

Tuntomerkit olivat poliisin tiedossa ja mies löytyikin vain muutama minuutti ulosajon jälkeen. Mies väitti että vaikka oli matkustanut autossa, ei hän ollut ajanut sitä. Puhalluskoe näytti nollaa mutta poliisilla oli syytä epäillä miehen käyttäneen muita päihdyttäviä aineita joilla luultavasti oli vaikutusta miehen arveluttavaan liikennekäyttäytymiseen.

Poliisi otti miehen epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta. Tämän lisäksi mies on maahantulokiellossa joten syytelista kasvanee vielä.

Lähde Poliisi

One thought on “Maahantulokiellossa, kortitta, aineissa, vastaantulevien kaistaa ja ulosajo- Keravalla suhanneella miehellä todellinen ”värisuora”

  • 8.10.2017 at 16:09
    Permalink

    Eikö tällaiset voisi jo lopettaa? Nehän kärsivät selvästi.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.