Yhdysvaltalaisräppäri Nelly raiskaussyytösten kohteena: Vapautettiin tutkimusten ajaksi

Kolminkertainen grammy-voittaja Nelly, oikealta nimeltään Cornell Haynes Jr. on joutunut raiskaussyytösten kohteeksi. Nelly pidätettiin lauantaina Auburnissa, Washingtonissa naisen syytettyä häntä raiskauksesta Nellyn keikkabussissa.

Paikallisen poliisin mukaan Cornell Haynes Juniorin kanssakäyminen tätä raiskauksesta syyttävän naisen kanssa on tutkimuksen alaisena ja että mahdollinen rikosnimike on toisen asteen raiskaus. Artisti on sunnuntaina vapautettu tutkimuksien ajaksi ja hän kiistää kaikki syytökset.

”Olen syvästi järkyttynyt joutuessani näiden tekaistujen syytösten kohteeksi. Olen täysin syytön. Olen varma että jahka poliisi paneutuu asiaan, käy päivänselvästi ilmi että syytökset ovat tekaistuja.”- ”Nelly” avautuu aiheesta twitterissä.

Raiskauksen väitetään tapahtuneen ”Nellyn” keikkabussissa hänen White River Amphitheaterissa esittämänsä keikan jälkeen. Myöskin miehen asianajaja Scott Rosenblum kiistää syytökset ja kertoo faktojen olevan hänen asiakkaansa puolella.

-”Alustavat tutkimuksemme poistavat syytöksiltä kaiken uskottavuuden ja osoittavat niiden saaneen motivaationsa ahneudesta ja kostonhalusta.”

Rosenblum ei selvennä sitä, mitä syytöksen tehnyt nainen mahdollisesti tahtoisi räppärille kostaa.

Lähde: AFP

One thought on “Yhdysvaltalaisräppäri Nelly raiskaussyytösten kohteena: Vapautettiin tutkimusten ajaksi

  • 9.10.2017 at 05:54
    Permalink

    Heittää vielä rasimikortin kehiin niin eivät uskalla syyttää, koska pelätään rajua mellakoita kuten kaksoismurhaaja O. J. Simpsonin tapauksessa.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *