Jussi Halla-aho välttää Facebook-bannin: ”vakuutan uskovani siihen, että miehet synnyttävät…”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pohdiskelee facebook-tilillään aikaamme ja sen ilmiöitä. ”Kumpi kertoo enemmän ajasta jossa elämme…”

-”a) lehdet kertovat miehen synnyttävän; vai b) Facebook antaa bännin henkilölle, joka sanoo lehtijuttuihin viitaten seinällään, että mies ei voi synnyttää?”

Päivityksessään Halla-aho kertoo saaneensa koko facebookissa olonsa aikana vain yhden bannin. Tämäkin johtui siitä että puoluejohtaja yritti muuttaa sukunimensä oikeaan muotoonsa Halla-ahoksi vaikka facebook oli päättänyt että sen kuuluu olla Hallaaho.

-”Sen suorituksen jatkoksi olisi komeaa saada banaania sanomalla, että minunkaan mielestäni miehet eivät synnytä.”

Kommentistaan huolimatta hän ei tahdo olla poliittisesti epäkorrekti ja sanoa vääriä asioita, vaan on kirjoittanut päivityksen loppuun tunnustuksensa välttääkseen facebook-tilinsä de-aktivoinnin.

-”Siispä vakuutan uskovani siihen, että miehet synnyttävät. Tietysti synnyttävät, miksi eivät synnyttäisi? Se on luonnollista ja luontevaa.”

Eilen nykysuomi kirjoitti perussuomalaisten nuorten olevan tyrmistyneitä facebookin sensuurista. Yhdistyksen puheenjohtajan Samuli Voutilan tili suljettiin vuorokaudeksi miehen ”loukattua” jotakin vähemmistöä toteamalla: ”miehet on miehiä ja naiset on naisia”.

Lähde: facebook

3 thoughts on “Jussi Halla-aho välttää Facebook-bannin: ”vakuutan uskovani siihen, että miehet synnyttävät…”

  • 9.10.2017 at 08:34
    Permalink

    En ole ikinä kuulunut facebookiin enkä kuulu.

    Reply
  • 12.10.2017 at 16:19
    Permalink

    ”Yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko.” -G.O. Onnistuuko mieheltä?: ”Kun munasolu irtoaa munasarjasta, munanjohdin ottaa sen vastaan, ja se kulkeutuu kohtuun. Tämän vaelluksen aikana miehen siittiöt voivat hedelmöittää munasolun munanjohtimessa, josta hedelmöittynyt munasolu aloittaa matkan kohti kohtua.” Ei onnistu, vaan tähän tarvitaan nainen. Looginen johtopäätös on: mies ei voi synnyttää. Sensijaan nainen voi kuvitella olevansa mies pettäen siten itsensä ja kehonsa. Yleiseen petokseen kuuluu, että itsestäänselvyyksiä pitää perustella. Voisiko ihminen pahemmin pettää itsensä kuin valehdella sukupuolensa? Kromosomitkin sen tietävät: on olemassa vain mies ja nainen, tyttö ja poika. Muu on valehtelua ja totuuden vääristämistä. Henkilökohtaisesti minua loukkaa se, että facebookin ylläpito ei suvaitse minun mielipidettäni, vaan vaatii valehtelmaan. Äärimmillään suvaitsemattomuus, valhe ja facebookin ylläpito kulkevat käsikädessä. Kokemukseni mukaan joku, joka ei uskalla tulla nimellään esille, poistaa tämän. Rehellisyys on kuitenkin aina sen arvoista. Sillä on itseisarvo, joka sisältää kunniantunnon ja omanarvontunnon.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.