Kissanpentuja heitettiin liikkuvasta autosta Pohjanmaalla

Alajärven Tassutiimi Ry, jonka tarkoituksena on kodittomista kissoista huolehtiminen ja uusien kotien löytäminen, kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Päivitystä: Pentuja on heitelty ilmeisesti lisää autosta. Nyt silmät auki ja ilmoituksia pennuista. Yritämme saada kiinni, loukut on vetämässä. Havaintoja Lehtimäen puolelta ennen Suninsalmea sekä sen jälkeen Soinin puolelta n. 7 km ennen Soinin keskustaa.

Saimme tänään yhteydenoton, että Lehtimäen ja Soinin välillä on kissanpentu heitetty ulos liikkuvasta autosta. Siellä sitten paikallisten vapaaehtoisten kanssa rämmitty, odotetusti aivan turhaan. Liekö pentu enää edes hengissä, kun kovasta nopeudesta ulos viskattu. Taas pitää luottaa omaan parhaaseen kaveriin, eli loukkuun.
Ei voi muuta kuin todeta, että ihmiset hyvät, ettekö te ikinä opi? Voidaanko pliis lopettaa nämä?

Nyt peräänkuulutetaan punaista Volkswagenia, ehkä vm 2005. Käsittääkseni kuskin kanssa on ollut apukuski, joka on avuliaana ihmisenä tämän toimenpiteen suorittanut. Pentu on musta (mitä nyt silminnäkijä oli siinä pennun ohilentäessä oli ehtinyt värejä nähdä). Ilmiantakaa tekijä.

Tämä on jotain niin kauheaa. Toivottavasti pentu vielä löydettäisiin ja tekijä saataisiin vastuuseen. Muistutus kaikille jotka suunnittelevat samaa: meihin voi ottaa yhteyttä niin päästään kaikki paljon helpommalla. Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään tälläistä.

Lähde: Facebook

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.