Missourissa etsittiin kuumeisesti 2-vuotiasta, perheen koira piti huolta

0

William Odom, kaksivuotias poika joka katosi aamulla klo 10 aikaan.

Perheen äiti oli herännyt aamulla noin 10.00 aikaan siihen ettei lapsi nukkunutkaan enää vieressä.

Alkoi suuret etsinnät mihin osallistui iso joukko paikallisia, poliisi helikoptereineen ja muuta pelastushenkilökuntaa. Partiot haravoivat aluetta kuumeisesti ja näkivät siellä täällä pienen pojan jälkiä. Etsijät ihmettelivät sitä, miksi samoilla paikoilla oli myös tassunjäljet. Tämä pelotti etsijöitä.

Joitain tunteja myöhemmin noin neljännesmailin (400m) päässä perheen talosta löytyi poika nukkumassa hylätystä autosta. Auton ovia raapi perheen koira, joka oli ilmeisesti kulkenut pojan mukana koko aamupäivän patikointiretken.

Tapaus palauttaa mieleen tarinan Gelert koirasta ja Llywelyn suuresta, tarina menee näin.

Llywelyn suuri palasi metsästysreissultaan kotiin. Llywelyn löysi kotoaan kaatuneen kehdon, lasta Llywelyn ei löytänyt mistään.

Ensimmäiseksi Llywelyn löysi talosta koiransa, jonka suu oli veren peitossa. Surua ja raivoa täynnä oleva Llywelyn tappoi Gelert koiransa.

Tämän jälkeen Llywelyn kuuli lapsen itkua ja löysi lapsensa kaatuneen kehdon takaa. Samasta paikasta löytyi myös tapettu susi. Llywelyn oma koira oli suojellut lasta tappamalla suden.

Tarinan mukaan Llywelyn ei hymyillyt enää koskaan elämässään.

Tarinan opetus on kuitenkin, ettei kannata ensimmäisenä epäillä ihmisen parasta ystävää.

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.