Turun Vihreät kokoomuksen kaupunginjohtajaehdokkaan taakse

Turussa Vihreiden valtuustoryhmä on yllättänyt kun suurin osa on asettunut kannattamaan kokoomuksen asettamaa ehdokasta kaupunginjohtajaksi. Vihreiden 14 valtuutetun ryhmästä jopa 10 on ilmoittanut kannattavansa kokoomuslaista Minna Arvea uudeksi kaupunginjohtajaksi. Yksi vihreä kertoi kannattavansa SDP:n ehdokasta ja kolme miettii vielä kantaansa.

Minna Arve

Nykyinen kaupunginjohtaja, myöskin kokoomuslainen Aleksi Randell lähtee virastaan marraskuun alusta ja siirtyy rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtajaksi. Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten, teknisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja.’

Kari Häkämies ja Ville Itälä olivat Arven lisäksi mahdollisia kokoomuksen ehdokkaita virkaan mutta ilmoittivat perjantaina etteivät ole käytettävissä.

 

Omilla sivuillaan Minna Arve kuvailee itseään seuraavasti:

-”Olen 42-vuotias, syntyjäni turkulainen, sairaanhoitaja ja kauppatieteiden maisteri. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme tytärtä, heistä ensimmäinen on kuollut syntyessään mutta elää sydämessäni vahvasti. Toinen on iloinen 7-vuotias ekaluokkalainen ja nuorin vielä alle vuoden.

Olen Turun kauppakamarin toimitusjohtaja. Olen työskennellyt Kokoomuksen puolesihteerinä 2014-2016 alkuvuoteen ja syksyyn 2014 asti toimin Turun kaupunginhallituksen päätoimisena puheenjohtajana. Sitä ennen työskentelin markkinointipäällikkönä HyTest –nimisessä menestyvässä turkulaisessa bioalan pk-yrityksessä. Sairaanhoitajana tein töitä 8 vuotta TYKS:n sisätautiklinikalla. Opiskeluaikoinani olen työskennellyt periturkulaiseen tapaan Hesburgerilla.”

Lähde: TS , minnaarve.fi 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.