Vauvauutisia presidenttiperheestä: Jenni Haukio raskaana!

10
Mainos

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön puoliso, rouva Jenni Haukio odottaa lasta. Presidentin kanslia tiedotti asiasta hetki sitten.

Tiedotteen julkaisun jälkeen tasavallan presidentin kanslian sivut menivät ilmeisesti kävijäryntäyksen vuoksi tukkoon, ja tätä juttua kirjoitettaessa sivuille pyrkivälle tulee vain teksti ”service unavailable”.

Lapsi on Jenni Haukiolle ensimmäinen. Sauli Niinistöllä on kaksi aikuista poikaa ensimmäisestä avioliitosta Marja-Leena Niinistön kanssa, joka menehtyi liikenneonnettomuudessa vuonna 1995. Heidän lastensa nimet ovat Nuutti ja Matias.

– Lasta on useiden vuosien ajan odotettu ja toivottu. Näihin vuosiin on lukeutunut monia vastoinkäymisiä. Siksi onnen ohella on raskauden alkuun sisältynyt herkkyyksiä, mutta nyt voimme asiasta kertoa, Niinistö ja Haukio kertovat tiedotteessaan.

Niinistö ja Haukio avioituivat tammikuun 3. päivänä vuonna 2009. Kanslia tiedotteen mukaan perheenlisäys ei vaikuta presidentin tehtävien hoitoon.

Haukion laskettu aika on ensi vuoden helmikuussa, joten raskaus on tällä hetkellä noin viidennellä kuulla.

Lähde: TPK

Mainos

10 KOMMENTIT

 1. Sale on käsittääkseni Jennin kummisetä. Mitä Suomen laki sanoo heidän suhteestaan? Ellen vallan väärässä ole, nämä suvut ovat myös olleet keskenään tekemisissä useamman kymmenen tai jopa satoja vuosia.

  Siitä vain pohtimaan miten spontaania ja aitoa näiden rakkaus on. Kuvista päätellen en ole vakuuttunut.

 2. Kun polkee kummityttönsä paksuksi niin pääsee linnaan -presidentin linnaan.

  –Mikä vittu tätä maata vaivaa?

 3. Presidentin vaalikampanja tulossa, hyvin on suunniteltu. No sale vie lapsen sitten ripille kun on aika.

 4. Onko tilanne todella se että rouva Jenni Haukio on presidentti Sauli Niinistön kummityttö?
  Tästä asiasta puhutaan netissä vähintään yhtä paljon kuin vauvauutisesta.
  Ettei vain Sauli setä nyt näytä esimerkkiä kymmenille tuhansille matuille jotka eivät esim. epäröi naida omia lähisukulaisia?

  • Ei kummityttö välttämättä mikään sukulainen ole vaan jonkun tuttavan jälkeläinen.

   • Silti aika kiusallinen asetelma jos todella kysymys kummisedän ja kummitytön suhteesta.

    ”Vanhastaan kummin tuli kastetilaisuudessa vastata kastajan kysymyksiin lapsen puolesta ja toimia kasteen todistajana. Kummin käytännön tehtävänä tunnetaan myös kummilapsen puolesta rukoileminen ja saattaminen kohti konfirmaatiota. Kummit kutsutaan usein olemaan läsnä konfirmaatiossa ja osallistumaan lapsen siunaamiseen paitsi kasteessa myös konfirmaatiossa.” Näin Helsingin hiippakunta ilmoittaa.

    Jos suhde ns. normaali ei siinä sitten mitään. Siitä esimerkkiä koko Suomelle, nyt lapsia lisää ettei Suomi huku mustanruskeaan liejuun.

 5. Tämä kummityttöjuttu on täysin perätön. Se joka niin väittää, on velvollinen todistamaan väitteensä. En tiedä mistä se on lähtenyt liikkeelle kun on tiedossa että Sauli ja Jenni ovat tutustuneet 2000-luvun alussa.

 6. Jos oikein laskin niin sale on 69 vuotias. Kyllä jo siinä iässä pitäisi tietää ettei lapsia saada aikaiseksi toivomalla ja odottamalla. Ja Jennikin on jo 40 eli ehtoopuolella.

 7. En tiedä muista mutta jotenkin tämä hypetys saa minut voimaan pahoin. Huomaa että suuret voimat ovat valjastettu niinistön uudelleenvalinan taakse.Tämä rummutus tekee suuremmasta osaa kansasta kuuroja ja sokeita.

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.