Watfordin kovapalkkaista nigerialaistähteä syytetään prostituoidun pahoinpitelystä – Riitaa ilotytöille suoritetun maksun perusteista

0

Englannin valioliigassa Watfordin väreissä pelaava 21 vuotias Isaac Success on joutunut syyskuisena maanantai-aamuna 11.9 pidätetyksi tämän riideltyä neljän prostituoidun kanssa Sopwell House-luxushotellissa. Riidan aiheena oli Successin tytöille maksama korvaus näiden palveluksista.

Ilotytöt kertovat miehen maksaneen näille 500 puntaa kullekin näiden suostuttua lähtemään hänen mukaansa hotelliin ”juhlimaan”. Seurue oli tavannut paikallisessa strippibaarissa jossa Success oli kehuskellut tytöille 30 000 punnan viikkopalkallaan.

Ms Domerge kertoo tapahtuneesta seuraavaa:

-”Se oli kauheaa. Hän maksoi meille 500 puntaa ja me riisuimme itsemme alastomaksi välittömästi kun tilisiirto näkyi meillä. Hän joi baileysia suoraan pullosta.”

Michaela Carter oli myöskin tarjoamassa palveluitaan Successille ja kertoo naisten hieroneen tätä 90 minuutin ajan jonka jälkeen heidän oli poistuttava. Pelaaja alkoi prostituoitujen mukaan vaatimaan rahojaan takaisin ja aiheutti valtavan kohtauksen joka pakotti hotellin henkilökunnan soittamaan poliisin paikalle asiaa selvittämään.

Carter sai omien sanojensa mukaan pienen haavan kasvoihinsa ja mustelmia käteensä riidan aikana. Poliisin saavuttua Success myönsi maksaneensa tytöille palveluksista ja poliisin laittaessa tätä rautoihin, oli hän kuuluttanut naisten vieneen tämän rahat.

Success teki Watfordin kanssa vuonna 2016 12,5 miljoonan punnan sopimuksen mutta ei ollut pelannut joukkueen edellisessä ottelussa.

Lähde: Dailymail

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.