Mies iski riehujan veitsellä kuoliaaksi – Oikeus: Hätävarjelua

Pirkanmaan käräjäoikeus hylkäsi tänään tapposyytteen tapauksessa, jossa syytetty puukotti hengiltä veitsen kanssa riehuneen miehen, uutisoi Ilta-Sanomat.

Asunnossa asunut nainen oli neljän miehen kanssa viettämässä iltaa Sastamalassa, kun naisen aviomies ilmestyi paikalle.

Paikalla olleiden mukaan aviomies vaikutti sekavalta ennen kuin otti yllättäen veitsen käteensä ja kävi heidän kimppuunsa. Aviomies ehti tappaa vaimonsa ja haavoittaa kolmea miehistä, ennen kuin neljäs miehistä iski aviomiestä kuolettavasti veitsellä rintaan.

Oikeuden päätöksen mukaan asunnossa olleet olivat todellisessa hengenvaarassa ja syytetyllä oli oikeus puolustautua. Oikeuden mukaan kyse oli hätävarjelutilanteesta, joten näin ollen tapposyyte hylättiin.

Puukotukset tapahtuivat Sastamalan Hossantiellä toukokuussa. Asunnon haltija oli surmatuksi tullut 30-vuotias nainen. Myös hänen 40-vuotias miehensä asui samassa asunnossa.

Pariskunnan välien ei kerrota olleen kovin sopuisat. Naapureiden mukaan mies pahoinpiteli vaimoaan, joten poliisi vieraili talossa tiuhaan tahtiin. Nainen haki miehelle lähestymiskieltoa, mutta jo viikon päästä mies oli jälleen mukana kuvioissa.

Maanantaina 8. toukokuuta kello 22 vaimo tuli kotiin tuoden mukanaan neljä miespuolista tuttavaansa. Kello 22.20 naisen aviomies ajoi polkupyörällä kotiinsa, ja kello 22.40 paikalle hälytettiin poliisi. Talosta löytyi pariskunta surmattuna ja kolme asunnossa kyläilemässä ollutta miestä haavoittuneina.

Lähde: IS

One thought on “Mies iski riehujan veitsellä kuoliaaksi – Oikeus: Hätävarjelua

  • 11.10.2017 at 20:10
    Permalink

    Mikä vittu se tuosa Oulun ”Oikeustalosa”saatana mediaa viehättää???— On kait siellä Pirkkojenkin mailla omat salit?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.