Sveitsin hallitus myöntää: Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä emme tiedä keitä pakolaiset todella ovat

4

Sveitsiläisen SVP-puolueen edustaja Barbara Steinemann on pakottanut maan hallituksen myöntämään ettei sillä ole aavistustakaan keitä maahantulijat ovat ja mistä taustoista nämä todella tulevat. Sveitsin oikeusministeri Simonetta Sommaruga tunnusti Steinemannin julkaisemien tietojen jälkeen että maahan on viranomaisten tietojen mukaan vuosina 2006-2016 tullut 151 300 turvapaikanhakijaa väärillä tai puuttuvilla henkilöllisyystiedoilla. Steinemann kertoi aiemmin että jopa 96% turvapaikanhakijoista saapuu maahan ilman henkilöllisyystodistusta.

90% saapuneiden todellisista taustoista jää viranomaisten kautta selvittämättä ja vuonna 2016 maahan tulleista 27 207 maahantulijasta vain 2706 henkilöllisyys onnistuttiin selvittämään. Steinemann onkin kysynyt maan hallitukselta että kuinka viranomaiset voivat varmistaa tulijoiden alkuperämaan ja muut oleelliset tiedot kun minkäänlaista tietoa ei ole saatavilla?

Lähde: Breitbartbazonline.ch

4 KOMMENTIT

  1. Meillä suomessa on toisin -Päivi ”utaremaisteri” Nerg tietää jokaisen maahantunkeutuneen taustat. Näin on sanottu yleisradion lähetyksessä mikä takaa että näin asia myös varmasti on.

  2. Ei voi yleistää suomipoikakin tuli ilman papereita jääkauden jälkeen.

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.