Käy täyttämässä kysely suomalaisten suhtautumisesta pakolaisiin ja muihin ajankohtaisiin asioihin

2

Kyselynetti.com-sivustolla on kysely, jonka tarkoituksena on selvittää puolueettomasti internetin avulla, miten suomalaiset suhtautuvat pakolaisiin ja ulkomaanapuun tänä päivänä.

Ruodittavana ovat muun muassa rajavalvontaan, pakolaiskiintiöön ja kehitysapuun liittyvät asiat. Samalla tiedustellaan vastaajan näkemystä kansallismielisyyteen, monikulttuurisuuteen ja islamiin.

Vastausta halutaan myös EU-jäsenyyttä ja Sipilän hallitusta koskeviin kysymyksiin, ja viimeisessä kysymyksessä kysytään, onko Suomi muuttumassa pahoinvointiyhteiskunnaksi.

Tärkeitä ja ajankohtaisia asioita, joten käy antamassa omat vastauksesi.

Kyselyyn pääset osoitteella https://www.kyselynetti.com/s/67be07e

Kyselyn täytettyäsi näet yhteenvedon kaikista siihen mennessä annetuista vastauksista. Kyselyyn on tämän jutun kirjoitushetkellä vastannut yli 5000 henkilöä.

Lähde: Kyselynetti

2 KOMMENTIT

  1. Käykää ihmeessä täyttämässä, nää on vielä niitä helppoja, mutta ohkasia keinoja koittaa vaikuttaa.

  2. Luvut on aika murskaavat. Ongelma pn vain mustavalkoisuus, itse klikkasin kyllä monikulttuurisuudelle, mutta en tarkoita sillä sitä mistä siitä puhuttaessa yleensä tarkoitetaan. Vain järjeltään köyjä kannattaa mokua mikä muodostuu rajattomasta ruskasta ja mustasta, pääosin luku- ja kirjoitustaidottomista aikuisista miehistä joille lyödään kaikki pöytään.

    Ihan sama kuin kapitalismi. Kyllä, kannatan kapitalismia. Olenhan yksityishenkilö jolla on yksityisomaisuutta ja tuotantovälineistöä. Se ei ole sama kuin korporatokratia, johon kapitalismista puhuttaessa viitataan.

    Kannatan myös anarkismia. En tahdo hallita, tai olla hallittavana. Tämä nykyajan suvi auvinen anarkismi on pelkkä vitsi jota pahoinvoivat, angstiset ja eksyneet lampaat toteuttavat.

    Nämä kåsitteet luultavasti sotketaankin ihan tarkoituksella.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.