Laura Huhtasaaren kampanjasivut avattu – ”Suomalaisten etuja on uskallettava puolustaa”

4

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren vaalikampanjan verkkosivut on avattu.

Sivuilla ei jää epäselväksi, millä teemoilla Laura suunnistaa kohti vaaleja. Sivut on otsikoitu lauseella ”Suomalaisten etuja on uskallettava puolustaa.”

Etusivulla Laura Huhtasaari kirjoittaa:

”Tasavallan presidentin tehtävä on Suomen arvokkain instituutio. Sitäkin hoitaa kuitenkin ihminen. Ihmisenä edessänne haen luottamustanne teemoilleni. Suomen tasavallan on huolehdittava suomalaisten eduista myrskyisässä maailmassa.

Ulkoinen turvallisuus tuottaa sisäistä turvallisuutta, taloudellinen hyvinvointi mahdollistaa hoivan ja huolenpidon. Teollisuuden viennillä maksamme omat laskumme, mutta rahamme eivät riitä maailman sosiaalitoimistona toimimiseen. Suurvaltojen ristiriidoista meidän tulee pysyä ulkona ja luottaa vahvaan omaan puolustukseemme. Liittovaltiokehitys ja hallitsematon väestöliike Välimeren eteläpuolelta ovat Suomelle uhka.

Pyydän sinua, suomalainen, mukaan. Suomi takaisin.”

Sivuilta löytyy Lauran kampanjapäiväkirja sekä ladattavia Facebook-kansikuvia ja -jakokuvia. Sivuilla tarjotaan myös mahdollisuus päästä mukaan Lauran kampanjaan.

Käy tutustumassa sivuihin osoiteessa laura2018.fi.

Lähde: laura2018.fi

4 KOMMENTIT

  1. Teollisuden vienneillä maksamme omat laskumme… Miksi sitten viljaa viedään Suomesta kiihtyvällä vauhdilla? Ja se onkin niitä ainoita tuotteita jotka menevät ulkomaille.

    Uskaltaisikohan Laura ottaa härkää sarvista ja vaatia telakkatukia pois. Korealainen yritys ei ole oikeutettu Suomalaisten veronmaksajien työllä ansaitsemiin rahoihin. Tähän asti vaan ollaan olut sitä mieltä että jokainen alus joka Suomessa valmistetaan, saa maksaa sen 300-350 miljoonaa verovaroista. Tuonkin rahan jos laittaisi lapsilisiin niin ei Rinteen eikä Niinistön tarvisi pullistella. Haavistosta puhumattakaan.

  2. Sanotaan asiat suomeksi ja selvästi, eikä mitään kapulakieltä jota jättää liiaksi tulkinnan varaa ja kuten niinistöllä on tapana ”runoilla”.

  3. Näin on. Suomen pitäisi olla turvasatama suomalaisille, eikä millekään kehitysmaalaisille loisille.

  4. Koira ei usko uineensa ennen kuin häntä kastuu, eli suomalaisilla ei silmät aukene ennen kuin ollaan korviamyöden kusessa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.