Mikä Las Vegasin poliisilla kesti? Ammuskelun jälkiselvittelyssä uusi ihmetyksen aihe

5
Mainos

1.10.2017 Stephen Paddock aloitti järjettömän joukkomurhansa Las Vegasin Mandalay Bay-hotellin ikkunasta. Paddock ampui tuhansia luoteja sekä hotellin vieressä pidetyn musiikkitapahtuman yleisöön, että hotellin käytävälle.

Aiemmin on kerrottu Paddockin pitäneen erikseen tauon ulkona olevan ihmismassan ampumisesta, ampuakseen hotellin käytävällä seissyttä hotellin turvamiestä ja käytävää ylipäätään. Nyttemmin on kuitenkin tullut tietoon että hotellin henkilökunta oli ilmoittanut ammuskelusta hotellissa jo kuusi minuuttia ennen kuin Paddock avasi tulen yleisöön hotellihuoneensa ikkunasta. Kysymys kuuluukin, miksi Las Vegasin poliisilla kesti niin kauan saapua kohteeseen? Miksi hotellin turvamies oli Paddockin oven takana vaikka tämä ei ollut vielä ampunut laukaustakaan, on myöskin mielenkiintoinen kysymys.

Chad Pinkerton, ammuskelussa kuolleen opiskelijan asianajaja sanoo uhrien ansaitsevan mainitut kuusi minuuttia turvakseen. Sheriffin edustaja Kevin McMahill on aiemmin kertonut turvamiehen ja hotellin turvamiehen häirinneen ammuskelijan toimintaa mutta ei ota kantaa ilmitulleeseen uuteen aikalinjaan.

Asiantuntija Ron Hosko, entinen FBI:n ja SWAT-joukkojen työntekijä kertoo ettei kuusi minuuttia olisi kuitenkaan ollut riittävästi asian hoitamiseen.

-”Kuudessa minuutissa oltaisiin ehkä saatu ensimmäinen poliisi kerrokseen mutta ei se yksittäinen poliisi mene koputtamaan ovelle ja kysymään ”miksi herran ovessa on 200 reikää.”

Lähde: AP

 

Mainos

5 KOMMENTIT

  1. Olisko ollut taas False-Flag isku? Tällä kertaa tarkoituksena lavastaa valkoinen mies pahaksi. Löytyyköhän ruumiinavauksessa joku parantumaton sairaus jonka vuoksi miehellä olisi ollut muutamia viikkoja elinaikaa.

  2. Täytyyhän siinä ovella vartijan seistä, että saavat mossadin+cia:n pojat paukutella rauhaa.
    On myös todella outoa, että tämä ampuja on saanut siirrettyä yksin kasinon ikkunan pois paikaltaan, ne kun ovat aikamoisen myrskyn kestäviä ja painavat n. 350 kg/kpl

  3. Valkoinen mies. Erittäin liberaalit aselait omaava osavaltio. ”Ampujalla” kotona omissa nimissään olevia aseita, mutta hotellissa olleet aseet eivät hänen nimissään. Sopivasti vielä teki itsemurhan. Oi miten sopivasti tämä tulikaan asekieltoja ajavien vassareiden avuksi:)

  4. Ampujia oli useita, kuten youtubesta useita kertoja (sattuneesta syystä) poistetun taksinkuljettajan videolta voi kuulla, laukauksia läheltä ja kaukaa. Lisäksi on jo laskettu äänennopeuden perusteella aproksimaatio, missä toinen ampuja on voinut olla.

    https://www.youtube.com/watch?v=JxmEFeKy8aI

    Kyseessä on puolustusteollisuuden/tiedustelupalveluiden kehno huijausyritys, ihan kuten 9/11. Siitä huolimatta ne tulevat tekemään näitä paljon lisää. Lisäksi uutiset tapahtumasta ja ”mitä tiedetään Stephen Paddockista” löytyivät Google-haulla tietyiltä sivustoilta jo muutaman päivän ennen tapahtumaa. Viimeinen silaus on että ”ISIS ottaa vastuun”, joka tarkoittaa käytännössä ”CIA ottaa vastuun”, koska nämä ovat yksi ja sama asia. Lisäksi Mandalay Bayn hotellityöntekijä katosi annettuaan haastattelun, jossa kertoo hänen pysäköineen Stephen Paddockin auton, ja että Paddockilla ei ollut järin paljon matkatavaroita mukanaan.

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.