Lämmintä päälle ja pihalle – Andromedan galaksi näkyy paljaallakin silmällä

2

Kelit eivät ehkä suomalaisia helli mutta mikäli kirkas yötaivas sattuu yllättämään, nyt on hyvä syy vaikka vähän palellakin! 2,5 miljoonan valovuoden päässä sijaitseva naapurigalaksimme Andromeda nimittäin näkyy lokakuun puolenvälin aikaan ilman apuvälineitä, paljaalla silmällä!

Andromeda on valtavasta koostaan huolimatta niin kaukana ettei se näy ihmis-silmällä kuin pienen pienenä, utuisena pisteenä. Löydät Andromedan suoraan yläpuoleltasi, pari kämmenen leveyttä kaakkoon. Kokonaisuudessaan Andromeda täyttää taivasalaa kuusi kertaa täysikuun verran.

Lähde: Tieteen kuvalehti

2 KOMMENTIT

  1. Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. Hae nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi liiketoiminta tai rahoittaa projektisi halvemmalla 3%: n korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankkeja ja muita rahoituslaitoksia? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituksissa ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus, velkojen konsolidointi, kovan rahan lainat. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: logo_credit@hotmail.com

VASTAA: Sana vapaa. Jokainen vastaa omista kommenteista.