Rikollisjengi kaappasi ruokakaupan Malmössä ja alkoi pyörittää sitä itse

5
Mainos

Ruotsin Malmössä poliisia ihmetyttää eriskummallinen rikostapaus: Rikollisjengi kaappasi elintarvikeliikkeen ja otti sen pyörittääkseen yli vuorokauden ajaksi, uutisoi Helsingin Sanomat.

– Olen ollut tällä Malmössä pitkään, mutten ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa, toteaa Matts Attin Malmön poliisista.

Rikollisjengi oli jo aiemmin uhkaillut liikkeen omistajia heidän kotonaan. Omistajat olivat peloissaan ja olivat sen tähden paenneet ystäviensä luo Kööpenhaminaan. Liikkeen hoitamisen he olivat jättäneet tuttavilleen.

Mainos

Tämän viikon keskiviikkona jengi saapui kaupalle.

– He menivät kauppaan ja ottivat sen haltuunsa. He siis heittivät ulos siellä työskennelleet ja jatkoivat kaupan pyörittämistä ja tavaroiden myymistä. He kaappasivat ruokakaupan!, ihmettelee Attin.

Kun jengi ei onnistunut pääsemään käsiksi kassajärjestelmään, se otti maksun asiakkailta Swish-rahansiirtopalvelun kautta tai käteisenä.

Kaupan oikeat työntekijät eivät uskaltaneet heti ilmoittaa tapahtuneesta.

Poliisi sai tiedon kaappauksesta torstaina, kun omistajat olivat saaneet kuulla asiasta. Poliisi otti liikkeen haltuunsa useiden partioiden ja automaattiaseiden avulla, Sydsvenskan kertoo.

Neljä henkilöä on otettu kiinni tapaukseen liittyen. Epäillyt ovat iältään 21–28-vuotiaita.

– Meillä on hiukan vaikeuksia rikosnimikkeen kanssa. Törkeän kiristyksen lisäksi käytämme omavaltaista menettelyä. Se, että on myynyt tavaroita, joita ei omista voi olla eräänlainen varkaus. Tällaista ei käydä läpi poliisikorkeakoulussa, Mats Attin toteaa.

Lähde: HS

 

Mainos

5 KOMMENTIT

  1. Nyt on Ruotsin uudet Fazerit ja Finnlaysonit olleet kehittämässä uutta kaupallista innovaatiota. Kyllä on taas rikkautta ilmassa.

  2. Seuraava askel lienee koko maan kaappaus ja verorahojen ohjaus kaappaajien tileille – mutta ehkei sittenkään koska sinnehän ne verorahat menevät nytkin…

  3. Ruotsi on menetetty! Kehitysmaalaiset muuttavat maan kehitysmaaksi.
    Parikolme vuosikymmentä ja naapurissamme on muslimivaltio. Ja huomatkaa, mikäli EU on vielä olemassa nämä sadat tuhannet muslimit voivat vapaasti tulla Suomeen elämään meidän verorahoillamme.
    Se toteutuu kun Ruotsilta loppuu rahat ja maa kaatuu. Sitten kaatuu Suomi.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.