Ruotsin Trelleborgissa ammuskeltu – Useita loukkaantunut useassa eri paikassa

5

Ruotsin poliisi on kertonut Trelleborgin kaupungissa tapahtuneesta ammuskelusta jossa on loukkaantunut useita ihmisiä useassa eri paikassa. Poliisi sanoo saaneensa useita ilmoituksia laukauksista ja aseistetut poliisit kiirehtivät paikalle niin nopeasti kuin pääsivät.

-”Olimme nopeasti paikanpäällä ja löysimme pienellä alueella useita laukauksista haavoittuneita. Suljemme tiettyjä alueita ja aloitamme tutkinnan.”

Poliisi ei kerro tapauksesta enempää mutta huomauttaa ettei tässä vaiheessa ole syytä olettaa ”ulkopuolisten” joutuneen vaaraan, joka viittaa jonkinlaisten ryhmien välien selvittelyyn. heidän mukaansa kyseessä ei kuitenkaan ole terroristinen teko. Uhrien tilasta tai henkilöllisyydestä ei ole tietoa mutta poliisi on pidättänyt yhden epäiltynä murhan yrityksestä. Poliisi etsii viittä muuta henkilöä kuulusteluja varten.

Tiettävästi neljä uhria on viety sairaalaan Malmöön ja Lundiin.

Päivitys klo 10:38

Sairaalaan viedyt uhrit ovat 18-25 vuotiaita ja vammat ovat vakavia mutta eivät hengenvaarallisia.

Viisi kuulusteluja varten tavoitettua ja pidätettyä on vapautettu. Poliisi ei rajaa ulos mahdollisuutta tuleville pidätyksille asian tiimoilta ja kertoo joidenkin osallisten olevan poliisille entuudestaan tuttuja.

Lähde: thelocal.seexpress.co.uk

 

5 KOMMENTIT

  1. Ruotsissa on menossa pienoinen sota ja valtaapitävät ovat kuutamolla tilanteesta. Saa nähdä milloin helsinki tai turku saa vastaavaa rikastusta maahan tunkeutuneiden valloittajien toimesta.Jossain vaiheessa reviirikiistat räjähtävät huumekaupan ym. takia. Silloin poksutan sen kunniaksi kossun auki.

  2. Antais niiden tapella kerrankin kunnolla. Sielä ne tappelee ruotsalaisten keskuudessa kuin kotikonnuillaa. Uskonveljet näkevät mielissään vaaleita ruotsalaisia neitsyitä taivaassa jossa mahmutti allahin kanssa toivottaa tervetuleiksi. Ja kaikki uskovat olevansa sen oikean jumalan palvelijoita.

    Olis hauska nähdä minkälaiseen ”paratiisiin” partalapset menevät. Jos ne ei osaa olla rauhassa tääläkään niin kai se kaulojen katkominen jatkuu niiden paratiisissa. Niiden jumala on kuitenkin kuuro koska niiden täytyy aina huutaa.

  3. Poliisin pitäisi lopettaa tutkinta heti ja antaa näiden muslimirikollisten tappaa toisensa. Ketään ei kiinnosta mitä tälle roskasakille käy. Tietysti olisi parasta, että häipyisivät saman tien takaisin Lähi-itään, Balkanille ja Afrikkaan. Sieltähän tämä roskasakki on kotoisin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.