Tyson Fury peruu eläköitymispäätöksensä – Kolme ottelua vuonna 2018

1

Vasta viime viikolla ammattinyrkkeilijä, entinen raskaan sarjan maailmanmestari Tyson Fury vakuutteli twitterissä ettei pitkällisen harkinnan jälkeen aio anoa uutta lisenssiä otellakseen ammattilaisena. Nyt Fury pyörtää puheensa ja ilmoittaa paluustaan rahakehiin.

Muunmuassa legendan statuksen saavuttaneen Wladimir Klitschkon voittanut jätti aikoo otella kolme kertaa vuonna 2018. Edellisestä ottelusta on kulunut aikaa sillä viimeisin, juuri Klitschkoa vastaan käyty ottelu tapahtui marraskuussa 2015. Tuon ottelun jälkeen mies on kertonut muunmuassa kokaiiniongelmastaan ja masenuksestaan joten lähtökohdat paluulle eivät ehkä ole parhaat mahdolliset.

Fury menetti lisenssinsä ja mestaruutensa lykättyään uusintaottelua Klitschkoa vastaan kahdesti viime vuonna mutta nyt seuraava ottelu on luvassa jo huhtikuussa 2018. Vastustaja ei ole vielä tiedossa eikä 206 senttistä jättiläistä ja taitavaa nyrkkeilijää vastaan välttämättä sellaista ole kovin helppoa löytääkään. Miehen ottelutilastot ovat nimittäin julmaa luettavaa: 25 ottelua, yhtä monta voittoa ja 18 tyrmäystä.

Lähde: Telegraph

1 KOMMENTTI

  1. En oikein ymmärrä urheilupiirejä koska yleinen mielipide niiden keskuudessa on että:”On kunnaikasta lopettaa huipulla”. Ihan niinkuin Saksalainen Nicholaus Rosberg. Mitä kunniaa siitä saa? Ensin on tehnyt pitkä työn että pääsee omana aikanaan pätemään ja sitten lopettaa? Pelkäävätkö nämä ihmiset häviämistä niin paljon?

    Koska nykyinen urheilu on rahan perässä juoksemista ja maallisen mammonan hankkimista niin miksei ottaisi rahoja tyhmiltä pois niin kauan kuin ne sen antaa? Siksi Furyn päätös on hyvinkin ymmärrettävissä. Otetaan rahat tyhmiltä pois. Toisaalta, kokainin käyttö on niiiiin kallista että saattaa jätiltä olla rahat loppu ja verottaja perässä. Jostain kuman syystä kun Amerikoissa ei ymmärretä maksaa veroja silloin kun siihen on rahaa. Ne tuhlataan kaikkeen muuhu. Tästä löytyy paljon hyviä esimerkkejä. WEsley Snipes viimeisimpinä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.