Henkilöauton kuljettaja menehtyi ulosajossa Kempeleessä

Kempeleessä Pohjantiellä Väärälänperän kohdalla tapahtui henkilöauton kuljettajan menehtymiseen johtanut ulosajo lauantaina 14.10. n. klo kahden aikaan yöllä.

Onnettomuudessa menehtynyt oululainen 28- vuotias mies oli kuljettanut henkilöautoa kovalla vauhdilla Oulun suunnasta kohti Kempelettä. Poliisipartio sai näköyhteyden autoon jonkin verran ennen ulosajoa, mutta autoa ei tavoitettu ennen tieltä suistumista.

Henkilöauto oli suistunut kulkusuunnassaan oikealle puolelle tietä ojaan tietyöalueella. Auton kuljettaja löytyi menehtyneenä auton ulkopuolelta. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita henkilöitä kyydissä.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.

Lähde: Poliisi

One thought on “Henkilöauton kuljettaja menehtyi ulosajossa Kempeleessä

  • 20.2.2018 at 00:11
    Permalink

    Tarjoamme lainaa alhaisella korolla 3%. Hae nopea ja kätevä laina maksaa laskuja ja aloittaa uusi liiketoiminta tai rahoittaa projektisi halvemmalla 3%: n korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankkeja ja muita rahoituslaitoksia? Tässä on tilaisuutesi saada laina järjestöstämme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraavissa tarkoituksissa ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, liiketoiminnan käynnistäminen, koulutus, velkojen konsolidointi, kovan rahan lainat. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: logo_credit@hotmail.com

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.