Brittiläinen sanomalehti Independent kysyy: Kuinka islamin opetukset voisivat auttaa vähentämään seksuaalista häirintää?

4

Brittiläinen sanomalehti kysyy videovetoomuksensa otsikossa ”Kuinka islamin opetukset voisivat auttaa vähentämään seksuaalista häirintää?”. Videon yhteyteen on liitetty kuvia hollywood-tuottaja Harvey Weinsteinista ja häntä seksuaalisesta häirinnästä, jopa raiskauksista syyttäneiden naisten nimet kuvineen.

Videon alle lisätyssä tekstissä todetaan Weinsteinin olevan osa ”suurempaa sairautta joka ilmenee ylimielisyytenä, vastuuttomuutena ja yhteiskunnallisena apatiana.”. Otsikon alaisuuteen lisätty teksti taas toteaa Harvey Weinsteinin olevan ”vain yksi esimerkki vaikutusvaltaisesta miehestä, joka hyväksikäyttää naisia ja jonka yhteiskunta päästää ”kuin koiran veräjästä”. Toteamuksen perään on lisätty teksti ”Me voimme muuttaa tämän”.

Keksitkö Sinä miten islamin opetukset voisivat auttaa vähentämään seksuaalista häirintää? Kerro ajatuksistasi kommenttiosiossa.

Lähde: Independent

4 KOMMENTIT

  1. Akat säkkiin ja happoa naamalle niin ei tule häiriköintiä -sitä linjaahan Suomi jo nyt ajaa sata lasissa.

    • Juuri näin. Ja naisten lisäksi kohteeksi tulisivat myös vuohet. Ei olisi myöskään naisasialiikkeitä koska kaikki jotka sellaisiin kuuluisivät, olisi joko kivitetty, heitetty alas katoilta tai teloitettu. Sama homoille ja lesboille. Yhteiskunta olisi siis ihanan yksimielinen kaikista asioista, josta päättäisi suur-imaami.

      Ja hetken päästä paine kertoa seksualisesta häirinnästä loppuisi kun naiset eivät enää osaisi lukea eivätkä kirjoittaa. Ja heidän tehtävänsä olisi olla kotona ja synnyttää lapsia. Sekä elättää perhe jos mies ei viitsi mennä töihin tai ei saa töitä. Naisen pitää myös aina tukea miehensä päätöksiä, olivatpa ne millaisia tahansa. Eikä pidä yllättyä jos mies kerto naiselle ottaneensa tästä eron koska meni nuoreman kanssa naimisiin, ettei ylitä neljän vaimon kiintiötä.

  2. Islam on rauhan uskonto joka sallii naisten ja alaikäisten hyväksikäytön, eli kun Euroopan maat kirjaavat tulevaisuudessa (saksa tiennäyttäjänä) perustulakiehinsa islamin perusajatuksen, juuri noita edellämainittuja, siitä tulee laissa sallittua ja ongelma poistuu. Tämä tietenkin ei ole naisille ja lapsille hyväksi, mutta siitä valittaminen on sen jälkeen rangaistavaa ja pahinta vihapuhetta josta seuraa kovaa vankilaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.