Hyvinkäälle 50 000 ihmisen musiikkifestivaali – kolmen päivän liput 99-139 euroa, esiintyjälista on yhä arvoitus

2

Hyvinkään lentokentällä järjestetään ensi vuoden kesäkuussa massiivinen musiikkifestivaali, Rockfest. Viime vuonna Vantaan Vehkalassa pidetty festivaali keräsi yli 50 000 kävijää ja pääesiintyjänä toimi saksalainen Rammstein.

Kolmen päivän lipun festivaaleille saa ennakkoon 99 eurolla ja myöhemmin 139 euron hintaan. Esiintyjiä  ei ole vielä tiedossa mutta kaaoszinen mukaan kyseessä on ”Suomeen viimeistä kertaa saapuva stadionluokan esiintyjä”. Festari alkaa ilmoittaa esiintyjistä lokakuun aikana. Festivaalin markkinointijohtaja Jyrki Heikkinen kertoo muuton syyksi yksinkertaisesti tilan loppumisen Vantaalta.

-”Viimevuotinen Rockfest oli niin suosittu, että Vantaan festivaalialueelta loppui tila kesken ja meidän oli pakko löytää tapahtumalle uusi paikka. Hyvinkään lentokenttä antaa meille mahdollisuuden kehittää Rockfestistä Ruotsin Sweden Rockin ja Englannin Downloadin kaltainen huipputason rockfestivaali.”

Kyseessä tulee olemaan K18-tilaisuus joten erillisiä anniskelualueita ei tarvita ja jonottaminen vähenee huomattavasti. Viime vuotisella Rockfestillä vieraillut kävijä oli iloinen kuullessaan uudistuksesta:

-”Viime vuonna juomien jonottaminen kesti reilusti yli puoli tuntia ja useat janoiset palasivat jonoon välittömästi juomat maksettuaan. Ihan helvetin hyvä uudistus, ei tällaisen tapahtuman tarvitse alaikäisille ollakkaan.”

Lähde: kaaoszine

2 KOMMENTIT

  1. Vain idiootti ostaa lipun etukäteen tietämättä ketä aikoo sponsoroida. Itse ostaisin jos sinne tulisi esiintymään The Beatless tai Leevi And The Leavings.

  2. Lippujen hinnat ymmärtää koska siinä on massiivisten turvajäjestelyjen lisää. Kymmenien rekkojen vuokrat, tuhansia turvamiehiä, metallinpaljastimet ym. Tuo esiintyjän hinta tekosyynä on vain hämäystä koska ei haluta antaa pelolle valtaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.