Kolumni: Kansa on kuriton rakkikoira ja hyvä niin!

2

Pidän sananvapautta universaalina oikeutena, joka kuuluu jokaiselle ihmiselle ja jota ei voi keneltäkään ottaa pois. Se tulisi antaa jokaiselle ihmiselle syntymälahjaksi ja sen liiton olemassaolon oikeuden kanssa tulisi olla erottamaton. Upean maamme perustuslaki lupaa jokaiselle oikeuden sananvapauteen ja olemassaoloon ja mielestäni tämä on yksityiskohta, joka tekee sananvapaudesta todellisen lahjan meille kansalaisille. Perustuslaki ei erittele kenen mielipide kuuluu sananvapauden piiriin ja kenen ei. Se ei myöskään kerro ketä tai mitä saa arvostella ja mistä asioista saa puhua. Ei… Se toteaa varsin yksiselitteisesti seuraavaa: ” Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä.”.

Onko meillä oikeus sanoa ääneen mitä ajattelemme, vai velvollisuus sanoa ääneen mitä johtajamme haluavat kuulla?

Erilaiset tulkinnat sananvapaudesta ovat saaneet pintaansa mitä ihmeellisimpiä värejä. On paheksuvaa keskustan vihreää, ylimielistä kokoomuksen sinistä ja vasemmistopuolueiden punaisen vihreää sotkua, joista erityisesti jälkimmäinen on nähdäkseni lähes erottamattomissa Suomen laki- kirjan vihreydestä, joka sekin antaa oman tulkintansa sananvapaudesta… Sananvapauden käyttö ei ole viharikos, sananvapauden käytön rajoittaminen on. On eri asia sanoa toisen juttuja ”tyhmäksi” kuin kieltää yhdistyksiä ja tuomita yksityishenkilöitä rangaistuksiin tietyn ryhmän sananvapauden rajoittamiseksi veistetyillä laeilla. ”Demokratiamme” suojelee itseään muutokselta ja kieltäytyy katsomasta totuutta silmiin tätä tehdessään. On lähes mahdotonta sanoa kuinka moni ihminen tässä maassa vastustaa laillisen hallituksemme toimia, mutta määrä lienee sen verran suuri, ettei valtaa pitävä eliitti kovin kauaa kykene tätä ”kulissiavioliittoa” ylläpitämään.

Eliitti on saanut sorvattua lain joka kieltää sen maahanmuuttolinjan arvostelun, tekee sen kuinka asiapohjaisesti tahansa. Mikäli olet tarpeeksi eri mieltä ja jos vieläpä perustelet kantasi hyvin, olet rikollinen. Kohta emme saa enää puhua kriittisesti työttömyydestä koska se loukkaa työttömiä, kulttuurista koska se loukkaa maahanmuuttajia ja varmaankin loppujen lopuksi emme saa ilman linnareissua puhua vapaan markkinataloudenkaan vioista, sillä se loukkaa eliittiä. Modernin suvaitsevaisen hapatuksen ja poliittisen korrektiuden likaama idealismi kriminalisoi terveen järjen!

Laki ei enää ole turvaamassa kansalaisen oikeuksia, takaamassa yhteiskuntajärjestystä ja varmistamassa oikeudenmukaisuuden periaatteen toteuttamista, vaan siitä on tehty astalo jolla eliitti saa piestä kuritonta rakkiansa. Luupäinen piski se vain murisee nurkassaan ja räkyttää vain kovempaa, kun isäntä livauttaa voimiensa takaa. Koira käyttäytyy kuin koira eikä ole koiran vika.

Sanommepa silti, vaan jos siitä joku ottaisi opikseen?

On suorastaan naurettava ajatus, että eri mieltä olevia kuunneltaisiin. Ei kuuntele suomalainen jästipää, kun joku neuvojaan jakaa. Oli kyse sitten politiikasta tai ruohonleikkurin käyntiin nykimisestä, on helpompi haistattaa vitut aidan yli kuin pysähtyä kuuntelemaan ja puntaroimaan erilaisia vaihtoehtoja. Jälkimmäiseen kun sisältyy oman epäonnistumisensa tunnustaminen… Miltä eliitti itseään suojelee? Toki EU-erossa, rajojen sulkemisessa ja omavaraisuuden kehittämisessä saattaa menettää muutaman kaverin ja jokusen euron mantereen herrakerhoissa, mutta sillä saa viisi miljoonaa uutta kaveria. Nuo viisi miljoonaa kaveria saattaisivat taata herran kuin herran leveän leivän useaksi vuodeksi mutta se ei kelpaa.

Onko tässä kysymyksessä jonkinlainen eliitin munanmittauskilpailu jossa Pekka ei saa jäädä Pierreä tai Fritziä pahemmaksi? Todennäköisesti siinä on sitäkin, mutta siltikään päähäni ei mahdu, että miksi johtajiemme täytyy käyttää apunaan näin likaisia keinoja. Mikä tarve on valjastaa valtamediamedia valtakunnallisine jatkeineen ja koko poliittinen koneisto sotaan toisinajattelijoita kohtaan, mikäli herrojen idea on niin erinomainen? Mikäli toiminta ei olisi niin naurettavan ilmiselvää ja kaiken lisäksi julkista, voitaisiin puhua salaliitosta, mutta eiväthän nämä meidän tomppelimme saa edes kunnon salaliittoa aikaiseksi! Koko roskan kieltäminen olisi ollut helppo leimata foliohattuilijoiden sekoiluksi, mikäli vain oltaisiin maltettu! Nyt sitten häpeävät silmät päästään jeesustellessaan ja valehdellessaan sydämensä pohjasta.

Oli kyse mistä tahansa, näin vihattuja johtajia ei maassamme ole ollut sitten Venäjästä irtaantumisen eikä näin pahaa kahtiajakoa sitten veljessodan. Keisari, kommunismi ja kulttuurimarxismi – Kolmella K:lla koko kansakunta kuseen, kerta kerran jälkeen!

Petri Perta

2 KOMMENTIT

  1. Kansalla on oikeus arvostella epäpäteviä politikkoja sekä sellaisia virkamiehiä jota toimivat epäedullisesti suomen kansaa kohtaan tai lainvastaisesti.

    Politikot toimivat poikkeuksetta ”hyvien tapojen vastaisesti” millä lauseella mm. Vastarintaliikettä vaaaditaan lopetettavaksi. Jos laki olisi sama kaikille niin eduskuntakin pitäisi lopettaa. Sen verran sielä valehdellaan joka päivä. Ja sen verran paljon sielä tehdään epäedullisia päätöksiä Suomen kansaa kohtaan.

  2. Saa nähdä miten tämä hulluus täällä meillä päättyy, annetaanko mennä pumpum asteelle saakka? Päättäjätason päivittäinen vittuilu nimittäin on vetänyt monelta hermot varsin kireälle ja se tulee takuuvarmasti ennenpitkään johtamaan fyysiseen toimintaan.

    Elämme erittäin ihmeellisiä aikoja -edes minä vannoutunut pessimisti en olisi uskonut että Suomi ajautuu näin huonoon tilanteeseen. Kaikki menee päin persettä ja lujaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.