Pääministeri Sipilä lokakuun Eurooppa-neuvostoon – Asialistalla mm. muuttoliike, puolustus ja Brexit

1

Pääministeri Juha Sipilä osallistuu Brysselissä 19. ja 20. lokakuuta järjestettävään Eurooppa-neuvostoon sekä sen yhteydessä pidettäviin Eurooppa-neuvoston jäsenten työaamiaiseen ja 50 artiklan mukaiseen Eurooppa-neuvostoon.

Ensimmäisen työistunnon aiheita ovat muuttoliike, digitaalinen Eurooppa sekä puolustus. Työillallisella EU-johtajat käsittelevät ulkopoliittisia kysymyksiä. Työaamiaisen keskusteluaiheena on Euroopan tulevaisuus. Perjantaina 27 jäsenmaan johtajat kokoontuvat vielä käsittelemään Britannian eroprosessia.

Lähde: Valtioneuvoston kanslia

1 KOMMENTTI

  1. Annas kun arvaan mistä sovittiin.

    Joko sisäministeriö on taas tilannut uuden raportin siitä, miten kunnat aikovat varautua 150 000 ”sotaa pakenevan naisen ja lapsen” (ehkä nyt ovatkin, perheenyhdistämisiä) majoitukseen seuraavan 12kk sisällä, vasta parin viime vuoden aikana tulleiden päälle?

    RIP Suomi 100v.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.