Poliisilla tehovalvonta Sörnäisissä – Kolme etsintäkuulutettua kiinni, kaksi rikosilmoitusta ja 26 sakkoa

1

Poliisi on saanut viime aikoina poikkeuksellisen paljon ilmoituksia huumausainekaupasta ja muista häiriöistä, joita esiintyy Sörnäisten, erityisesti Kurvin, alueella.

Helsingin poliisilaitos aloitti keskiviikkona 11.10.2017 toistaiseksi jatkuvan operaation, jossa erityisille ongelma-alueille kohdennetaan aiempaa runsaammin valvontaa.

– Saamamme palautteen mukaan asukkaat ovat kokeneet häiriökäyttäytymistä ja näkyvää huumekauppaa. Operaatiossa kohdennetaan kansalaisten toiveiden mukaisesti poliisin perustoimintaa ongelma-alueille sekä näkyvänä että muuna valvontana, sanoo operaatiota johtava komisario Johanna Sinivuori Helsingin poliisilaitokselta.

Sunnuntai-iltaan 15.10. mennessä poliisi oli löytänyt kolme etsintäkuulutettua, kirjannut kaksi rikosilmoitusta, antanut 26 sakkoa, tehnyt joitakin poliisilakiperusteisia kiinniottoja ja yleisen järjestyksen ja turvallisuuden turvaamiseksi poistanut ongelma-alueilta yhteensä yli sata ihmistä.

Lähde: Poliisi

1 KOMMENTTI

  1. Helsingissä on joka paikassa huumekauppaa. Tampereella se on keskittynyt Kauppahallin tuulikaappiin.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.