Puolustusministeri Jussi Niinistö Etelä-Afrikkaan

3
Mainos

Puolustusministeri Jussi Niinistö tekee työvierailun Etelä-Afrikkaan 17.-19.10.2017. Ministeri Niinistö tapaa vierailunsa aikana Etelä-Afrikan puolustus- ja veteraaniasioista vastaavan ministerin Nosiviwe Noluthando Mapisa-Nqakulan.

Tapaamisessa käsitellään yleistä turvallisuustilannetta, puolustusmateriaaliyhteistyötä sekä muita ajankohtaisia puolustushallinnon aiheita.

Työvierailu toteutetaan yhteistyössä Suomen Puolustus- ja Ilmailuteollisuusyhdistys (PIA) ry:n ja sen edustamien puolustus- ja turvallisuusalan yritysten edustajien kanssa. Vierailun aikana järjestetään lisäksi Suomen ja Etelä-Afrikan välinen puolustus- ja turvallisuusteollisuuden seminaari.

Lähde: Puolustusministeriö

Mainos

3 KOMMENTIT

  1. Käykö sintu myös katsomassa buurien ”positiivista” syrjintää ja kuuntelemassa mustien vihapuhetta?

  2. Käy ottamassa malli nyky Etelä-afrikan onnistuneesta vallansiirrosta ja maan kehityksestä. Tuo maahan suorastaan kukoistaa tänä päivänä ja samaa mallia halutaan myös suomeen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.