Puolustusministeri Jussi Niinistö Etelä-Afrikkaan

3

Puolustusministeri Jussi Niinistö tekee työvierailun Etelä-Afrikkaan 17.-19.10.2017. Ministeri Niinistö tapaa vierailunsa aikana Etelä-Afrikan puolustus- ja veteraaniasioista vastaavan ministerin Nosiviwe Noluthando Mapisa-Nqakulan.

Tapaamisessa käsitellään yleistä turvallisuustilannetta, puolustusmateriaaliyhteistyötä sekä muita ajankohtaisia puolustushallinnon aiheita.

Työvierailu toteutetaan yhteistyössä Suomen Puolustus- ja Ilmailuteollisuusyhdistys (PIA) ry:n ja sen edustamien puolustus- ja turvallisuusalan yritysten edustajien kanssa. Vierailun aikana järjestetään lisäksi Suomen ja Etelä-Afrikan välinen puolustus- ja turvallisuusteollisuuden seminaari.

Lähde: Puolustusministeriö

3 KOMMENTIT

  1. Käykö sintu myös katsomassa buurien ”positiivista” syrjintää ja kuuntelemassa mustien vihapuhetta?

  2. Käy ottamassa malli nyky Etelä-afrikan onnistuneesta vallansiirrosta ja maan kehityksestä. Tuo maahan suorastaan kukoistaa tänä päivänä ja samaa mallia halutaan myös suomeen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.