Ville Tavio (ps) jätti eduskunnassa kirjallisen kysymyksen suomalaisten syrjimisestä

3

Uutisoimme viikko sitten, kuinka maahanmuuttajia koulutetaan muhkeapalkkaisiin varastotöihin täsmäkoulutuksella, johon syntyperäiset suomalaiset eivät kelpaa. Jokaiselle lyhyen kurssin läpäisseelle luvattiin varma työpaikka jopa lähes 2700 euron kuukausipalkalla.

Asiaan on reagoinut myös kansanedustaja Ville Tavio (ps), joka kertoo Facebookissa jättäneensä eduskunnassa kirjallisen kysymyksen aiheen tiimoilta. Tavio kirjoittaa:

”Jätin kirjallisen kysymyksen viitaten Espoon seudun koulutuskuntayhtymän suomalaisten syrjintään työharjoittelupaikoissa, joissa VAIN maahanmuuttajille tarjotaan 4kk koulutus sekä varma vakityö 2600 euron kuukausipalkkaan varastotyöntekijänä. Suomalainen työtön ei tähän työhön kelpaa.”

Tavio tähdentää kirjallisessa kysymyksessään, että työharjoitteluun pyrkivien ihmisten pitää olla samalla viivalla taustastaan huolimatta.

– Taustan perusteella tapahtuva suosiminen asettaa samat valmiudet ja taidot omaavat yksilöt eriarvoiseen asemaan. Eikö syyllistytä syrjintään, kun työharjoittelu on vain maahanmuuttajien ulottuvilla, Tavio kysyy.

Lähteet: Nykysuomi, Facebook, Turkulainen

Katso myös:

Maahanmuuttajia koulutetaan kovapalkkaisiin varastotöihin – Eivätkö suomalaiset kelpaa?

 

3 KOMMENTIT

    • Jos kyseessä olisi puolueeton yhteiskunta, etninen syrjintä ja sen perusteella sanktiointi toimisi kaikkiin suuntiin.

      Mutta koska Suomessa vallitseva järjestelmä on kulttuurimarksismi, ei tämä valitettavasti päde.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.