Palkkasoturin suusta: ”Rakastan tappamista eikä minua kiinnosta kuka vihollinen on”

1

Brittiläinen nimetön palkkasoturi väittää olevansa entinen Britannian armeijan sotilas ja kehuu tappaneensa 26 ISIS-taistelijaa, eikä luku miehen omien sanojensa mukaan vielä tyydytä häntä.

-”Rakastan tappamista eikä minua kiinnosta kuka vihollinen on. ISIS, Assad, Kurdit… Antakaa minulle ase ja minä taistelen.”

Palkkasoturi kertoo taistelleensa Kurdien puolella neljä vuotta ja joutuneensa sen vuoksi jopa pidätetyksi kotimaassaan. Kurdien rinnalla mies kertoo aloittaneensa jo vuonna 2013 eikä ”kalifaatista” hänen mukaansa ollut silloin vielä merkkiäkään. Erikoisen miehen tarinasta tekee mm. se, että hän kertoo sekä tappaneensa venäläisiä taistelukentällä ”sattumalta”, että sotineen näiden rinnalla.

Alkuperäisen lähteen mukaan miehen elämä kulkee tiettyä rataa kerta kerran jälkeen: Matka Syyriaan, sota, kotiinpaluu, vankilatuomio ja sama uudelleen…

Kotimaassaan hänen edustamansa Kurdit katsotaan terroristiryhmäksi joten vankilatuomio odottaa lähes automaattisesti jokaisen kotona käynnin yhteydessä. Kurdien joukossa britti kerää myöskin kritiikkiä.

-”Me emme ole täällä tappamassa vaan muuttamassa ihmisiä. Vaikka me tappaisimme kaikki terroristit, uusia tulee heidän tilalleen. Pelkkä himo tappamiseen ei ole oikea motiivi tulla tänne”

Lähde: Dailymail

1 KOMMENTTI

  1. Puolustamatta hulluja tappajia mitenkään, Isisksen puolella noita on pilvin pimein ja suurin osa toisen polven muslimeja. Kaikki sodat houkuttelavat tunteettomia tappajia jotka nauttivat toisen tappamisesta, se on läpi historian todistettu. Muuten kait sotia ei olisikaan. Siviilipuolella heitä kutsutaan sarjamurhaajiksi.Taitavat olla lähes kaikki psykopaatteja sieltä pahimmasta päästä. Pahimmilla sarjamurhaajilla, joiden aivoja on tutkittu on vähemmän aivojen harmaata ainetta aivojen mantelitumake on normaalia pienempi. Sota tekee näiden teoista kait hieman hyväksyttävämpää, tiedä sitten.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.