Perussuomalaisten Jarmo Keto blogissaan: ”Vihreät ovat naiivi ja itsetuhoinen joukko”

4

Jarmo Keto, perussuomalaisten aktiivi ja entinen piirijohtaja on blogissaan kertonut, perussuomalaisista loikanneiden malliin, oman ”poliittisen kotinsa palosta”. Kirjoituksensa perusteella Keto on yhä tiukasti perussuomalainen ja soimaakin voimakkain sanakääntein muunmuassa entistä puoluetoveriansa ja ystävänään pitämäänsä Simon Eloa.

-”Simon häipyi joukosta. Seuraavina päivinä Simon käveli televisioon esittelemään kuvaa, jossa tehdään natsitervehdystä. Kuvassa oli Simonin oma ystävä ja kampanjarahoittaja. Kuinka noin alhaisia ihmisiä voi olla olemassakaan? Olin vihainen. Monet meistä olivat.”

Alkuperäisenä poliittisena kotinaan Keto kertoo olleen, uskokaa tai älkää, Vihreät, joita hän kertoo äänestäneensä ja kannattaneensa pitkään.

-”Metsät, Itämeri ja eläinten arvokas kohtelu olivat – ja ovat edelleen – minulle tärkeitä asioita.”

Kuitenkin, kymmenien kierrettyjen maailman maiden jälkeen, iski Kedolle eräänlainen herääminen. Suomi ei enää ollutkaan maailman paras maa luontonsa, vaan suomalaisten itse luoman Suomen ansiosta.

-”Kun maita alkoi olla plakkarissa jo kymmeniä, perspektiivini Suomesta ja suomalaisuudesta muuttui: eihän maailmassa ollut mitään Suomea parempaa paikkaa. Eikä Suomi ollut hyvä siksi, että sen järvet ovat kauniita ja ilmasto lempeä. Ainakin oma elämäni on lähinnä mustaa asvalttia ja vesisadetta. Suomi oli hyvä siksi, että suomalaiset olivat tehneet siitä hyvän. Samalla tapaa moni muu maa on kurja siksi, että sen asukkaat ovat tehneet siitä kurjan.”

Vihreitä Keto ei kuvaa kovinkaan ruusuisin sanakääntein, vaan vihjaa että Vihreät olisivat jopa pääsyyllisiä hänen hyvänä tuntemansa Suomen tuhoamisessa.

-”Hyvin nopeasti se ennen äänestämäni puolue olikin naiivi ja itsetuhoinen joukko, joka pyrki aktiivisesti hävittämään juuri sen voiman, jolla Suomi on pidetty niin puhtaana, hyvänä ja kauniina paikkana. Poliittinen kotini paloi.”

Uusi ja kaikesta päätellen pysyvä koti löytyi perussuomalaisista, Simon Elon suosittelemana.

-”Simon oli hyvä, kannustava ja innostava poliitikko. Puhuin jopa yhtiökumppanini rahoittamaan Simonin eduskuntavaalikampanjaa. Vakuutin, että näin kannattaa tehdä.”

Loikkarit Keto kertoo tunnistaneensa, jälkeenpäin ajateltuna jo hyvissä ajoin ennen puoluetta järisyttänyttä puoluekokousta ja kertoo joidenkin paikallisjohtajien äksyilleen tälle puhelimessa Kedon toteuttaessa omaa puoluesihteerikampanjaansa.

-”Nyt aikaa on kulunut, ja asioita voi jo katsoa toisessa valossa. Kaivoin esiin puoluesihteerikiertueen aikaisen soittolistani ja tarkastin, ketkä olivat niitä puheenjohtajia, jotka minulle äksyilivät: Torvinen, Saarimäki ja pari muuta tuttua, siniseksi värjättyä nimeä. Kun tarkemmin miettii, loikkaajat on saattanut aistia jo vuosien takaa.”

Lopuksi Keto vahvistaa siteensä perussuomalaisiin varsin epätyypillisellä loppukaneetilla: ”Tämä koti ei ole palanut. Minä rakastan tätä puoluetta.”

Lähde: perussuomalaiset.fi

4 KOMMENTIT

 1. Kun muistetaan että ”vihreä aate” kehitettiin DDR:ssä tuhoamaan läntisen maiden talous, niin tätä tosiasiaa vasten tarkasteltuna läntiset talousmaat ovat todella tyhmiä toteuttaessaan ”vihreää aatetta”.

  Ja kun muistetaan että Neuvostoliiton romahdettua kaikki kommunistit ja taistolaiset etsivät kuumeisesti paikkaa minne piiloutua. He keksivät perustaa puolueen nimeltä Vihreät. Ja kun nämä kommunistit (vihreät) miehittivät silloiset vesi- ja ympäristöpiirit (myöhemmin ympäristökeskukset, nyt ELY-keskukset) niin voi ymmärtää miksi liikenne kaupungeissa tahmaa, miksi jätekuljetus ei toimi ja se on kallista, miksi asfaltit ovat kaupunkien ja kuntien keskustoissa luokattomassa kunnossa ja miksi tiettyjä paikkakuntia suositaan. On myös helppo ymmärtää miksi haja-asutusalueille ei saa rakennuslupia, miksi kaikkien pitäisi olla vesi- ja viemäri verkostoihin liittyneinä. Ymmärrämme myös miksi ihmisten pitäisi asua kaupunkien keskustoissa ja maksaa sielä tiettyjen tahojen omistamien kiinteistöjen ylihintaisia vuokria ja yhtiövastikkeita.

  Näiden kaikkien tuhotöiden (mm. ajoneuvojen päästönormien) seurauksena Suomikin on saanut inflaation joka koko euron olemassaolon aikana on ollut yli 7%/vuosi (EU-määrys: alle 2%/vuosi). Se on tuhonnut Suomen talouden ja yhdessä veronmaksajien rahoilla perustettujen tehtaiden ja tuotantolaitosten myynti ulkomaalaisille mnikansallisille yrityksille on lopettanut valtion pääomatulojen virran kokonaan. Myös koko euroopan unioni oli sosialidemokraattisen puolueen Willie Brandtin märkä päiväuni: Yhtenäinen sosialistinen eurooppa. Jota tämä maanis-depressiivinen mies ajoi läpi aina kuolemaansa asti. No, ranskalaiset ovat aina olleet kovia kommunisteja joten ne tarttuivat koukkuun ja tässä ollaan.

  Euroopan talous on romutettu, kaikilla mailla on kollektiivista velkaa enemmän kuin ne koskaan pystyvät maksamaan takaisin. Ja pitää kyllä sanoa että vihreä aate ja vihreät ovat onnistuneet siinä missä valtiot ovat epäonnituneet vuosisatoja: Ne ovat tuhonneet euroopan vuosikymenessä.

  • Vihreiden aate on nimeltään kulttuurimarksismi.

   Kulttuurimarksismi on kehittynyt versio taloudellisesta marksismista, jonka alunperin piti levitä vallankumouksina ns. länteen, mutta joka ei koskaan toteutunut, koska lännen työläisillä meni hyvin ja vauraasti. Kulttuurimarksismi kehitettiin ajatuksena tuhota länsimaiden kulttuuri, joka on EU:n juuri-ideologia (USA:n rantautui jo aikaisemmin mm. kampuksille) ja joka on onnistunut erittäin hyvin tehtävässään. Ei ole sattumaa, että vanhat taloudellisen marksismin stallarit ovat nykyään kulttuurimarksisteja, ml. vihreät, myöhemmin mukaan tulivat kuten nyt tiedämme, sossut ja kokoomus ja perässä kaikki muut.

   Tulevat sukupolvet tulevat osoittamaan, että tämä aate oli monimonimoninverroin esim. natsien ideologiaa pahempi. Esijohdanto täydelliseen orwellismiin. Esim. minä muunakaan termejä kuten ”vihapuhe, vihaeleet, vihakatseet, vihakehonkieli” voi pitää?

 2. Mikä meitä suomalaisia vaivaa?
  Suurin osa elää kuplassa EU:ta ihannoiden.
  Itsenäisyytemme on mennyt, etenkin itsemääräämisoikeus.
  Puola, Unkari,Tsekki ja Slovakia muistavat vielä millaista on kuulua blokkiin jota isoveli valvoo. Siksi eivät alistu EU:n tyranniaan joka on täysin samanlaista kuin Neuvostoliiton meininki aikoinaan. Pieni eliitti hallitsee ja omistas kaiken, siihen EU:kin kehittyy, liittovaltion myötä.
  Valtiot velkaannutetaan ja mamutetaan jotta kansallismielisyys rapautuisi sekalaisen köyhän väestön riidellessä keskenään kun samaan aikaan eliitti kuppaa kansallisomaisuudet haltuunsa.
  Kuvittelevatko nämä vihervassarit ja seksuaalivähemmistöt saavansa elää rauhassa islamisoituvassa Euroopassa?
  Kansanmurhan uhreja ovat siinä missä muutkin, sukupuuttoon kuoleva valkoinen rotu.
  Ehkä EU:n hajottua itäeurooppaan jää ainoa valkoisten kansallisvaltioiden rypäs. Sinne sitten muuttavat pakoon tulevaa kaaosta ketkä kykenevät.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.