Suomalaisetko muka rasisteja? Kuuntele, mitä Suomeen avioitunut nigerialainen nainen kertoo! (video)

4

YouTubessa Olivia Brownie -nimellä videoita julkaiseva Nigeriasta kotoisin oleva, suomalaisen miehen kanssa avioitunut ja sitä kautta Suomeen muuttanut nainen kertoo videoillaan kokemuksia Suomesta ja suomalaisista.

Katso ensimmäinen video mainoksen alapuolelta.

Tässä ensimmäisessä videossa Olivia on suorastaan haltioissaan siitä, kuinka tasa-arvoisia naiset ja miehet Suomessa ovat. Hän kertoo sujuvalla englannin kielellä, kuinka hänen kotimaassaan naiset ovat miehiä paljon alempana arvoasteikossa, mutta Suomessa naiset ovat miesten kanssa tasa-arvoisia. Hän on silminnähden tyytyväinen siihen, että Suomessa miehetkin osallistuvat kotitöihin ja kohtelevat naista vertaisenaan.

Lopuksi hän kertoo, että avioliitto suomalaisen miehen kanssa on suorastaan mahtava asia. Iloisen ja hymyilevän naisen jutuissa ei ole tietoakaan suomalaisten feministien narinasta esimerkiksi koskien sukupuolittuneita ammattitermejä.

Entäpä rasismi sitten? Sitä hän ei mainitse sanallakaan, joten voidaan olettaa, että hän ei ole sellaista kohdannut. Näin ollen voidaan miettiä, onko koko Suomen rasismiongelma pelkästään punavihreiden sijaisloukkaantujien keksimä epätodellinen kupla.

Tässä jälkimmäisessä, aivan tuoreessa videossaan nainen vertailee sitä, miten erilaista naimisiin meneminen on Suomessa ja Nigeriassa. Ensinnäkin Suomessa ilmapiiri on hyvin rento, eikä puolison vanhempia kohtaan tarvitse käyttäytyä erikoisen muodollisesti.

Toinen asia, josta Olivia kertoo olevansa hyvin ymmällään, on se, ettei Suomessa sulhasen tarvitse maksaa morsiamen vanhemmille rahaa. Hänen kotimaassaan sulhasen on ”ostettava” morsian tämän vanhemmilta. Tämä tosiseikka Suomesta on Olivialle hänen omien sanojensa mukaan suorastaan shokki. Katso yllä olevalta videolta, mitä muita eroja Olivia on havainnut maiden välillä.

Olivia Brownien puheista voi päätellä sen, että Suomi on ulkopuolelta tulevien silmin katsottuna hyvin edistyksellinen, suvaitsevainen ja tasa-arvoinen maa. Ei lainkaan sellainen, kuin rasismi- ja vihapuhehysteerinen vihervasemmisto ja feministit sen väittävät olevan.

Lähde: YouTube

Katso myös:

Näkökulma: Suvaitse tai kuole

4 KOMMENTIT

 1. Suomi antoi ensimmäisenä maailmassa naisille täydet poliittiset oikeudet, ja sukupuolineutraali persoonapronomini ollut käytössä aika kauan.. Ehkä sekin kertoo jotain että on ihan yleinen todellisuuteen pohjautuva vitsi että leukolta kysytään lupa lähteä juomaan.

  Nämä todellisuutta vihaavat, angstejaan projektoivat feministit ovst vain oiva vipu globaalille agendalle, siksi sitä lobataan ihan kuin olisi totta.

  Suomi on niin väkivaltainen maa naisille, että naiset voivat sitä huutaa ja haukkua kaikki ja ties mitä ilman pelkoa hakatuksi tulemisesta.

 2. Rodunsekoitus on yksi osa systemaattista valkoisten kansanmurhaa eikä sitä pidä kannattaa. Ihan sama vaikka iloinen neekeri nainen ylistää suomea. Saahan sitä ylistää mutta fakta on se että heidän potentiaalisista kakaroista tulee mulatteja -> geenit pöntöstä alas. Jos mies edes on aito etninen suomalainen.

  Muutenkin, jos menee neekerin kanssa naimisiin niin miehen on pakko olla jonkin tason monikulttuurin kannattaja ja täten ”anti-rasisti” joten mies menee cuckjoukkoon.

  Jos ei löydä suomalaista naista niin sitten toisen valkoisen eurooppalaisen naiminen on vaihtoehto. Itsellä ei tulisi edes mieleenkään naida vinosilmää/neekeriä/kebabbia, ei ikinä. Vain valkoinen kelpaa.

  • ”Saahan sitä ylistää mutta fakta on se että heidän potentiaalisista kakaroista tulee mulatteja -> geenit pöntöstä alas.”

   En osannu päättää oliko kirjoituksesi ihan vakavissaan tehty vai ei, joten kommentoin vain tätä yhtä kohtaa. Eihän ne geenit lisääntymisen yhteydesä mihinkään katoa.

   • Neekeri + valkoinen = mulatti skidi -> valkoisten geeniperimä pöntöstä alas. Lisääntyminen muun kuin oman rotunsa kanssa tarkoittaa geeniperimän häviämistä ja laajemmassa mittakaavassa mitä euroopassa tapahtuu on valkoisten sukupuutto juuri rodunsekoituksen takia. Siis yksi syy siihen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.