Veitsimies liikkui Rauman lyseon käytävillä – Oppilaat suljettiin luokkiin

10

Poliisille tuli tiistaina kello 10 ilmoitus Rauman Lyseon koulun käytävällä liikkuvasta neljästä miehestä, joista yhdellä oli nähty teräase kädessään.

Ilmoituksen jälkeen koulun oppilaat menivät luokkatiloihin ja ovet lukittiin. Epäilty ei ole uhannut ketään, eikä tilanteessa aiheuttanut sivullisille vaaraa.

Poliisin tekemissä etsinnöissä ei koulun alueelta saatu miehistä havaitoa. Myöhemmin tulleen tiedon mukaan epäillyt olivat poistuneet koulun alueelta ja poliisi tavoitti heidät koulun läheisyydestä.

Oppilaat ovat vielä luokissa siihen saakka, kunnes poliisi on tarkastanut koulun ja sen läheisyyden.

Päivitetty klo 17.20: Poliisi on julkaissut asiasta jatkotiedotteen, jonka voit lukea tästä linkistä.

Lähde: Poliisi

Katso myös:

Poliisi tiedotti Rauman lyseon teräasetapauksesta: Epäillyt kiinni, kuulustelut aloitettu

10 KOMMENTIT

    • Eipäs tällä kertaa osunut oikeaan mielikuvitus, olivat ihan supisuomalaisia ja Raumalaisia, valitettavasti.

  1. EI SAAKKAAN !!antaa apinoille valtaa,näytä hampaita apinalle tai muslimille,neekerille niin näet primitiivireaktion..päälle tulee,tai alistuu eli pääpainuu alas.nuo kaksi viimeistä kruuppia on jäänyt kehityksessä välimaastoon,elikkä simpassin ja apinan väliin,tai apinan alapuolelle.ei vähempi karvattomuus ole mielestäni ihmisen merkki. NÄMÄ ELI BIOLOOGINEN JÄTE PITÄISI SIIVOTA ÄKKIÄ MUUALLE!!!

  2. Sellainen havainto vain: kylläpäs sisäministeri Petturi Orpon sekä muiden teinieduskunnan pettureiden kaudella on yleisten alueiden turvallisuus mennyt huonoon suuntaan.

  3. Tämä oli väärä hälytys. Oli ihan tavallisia raumalaisia jonneja. Teinit eivät tainneet tajuta, mitä nykyään seuraa, kun tuo veitsen kouluun. Tästä tuskin olisi seurannut minkäänlaista hätätilannetta vielä muutama vuosi sitten, kun ei vielä pelätty jihadismia. Olisi vaan sanottu, että ”pistäkääs poijjaat se puukko reppuun älkääkä tuoko sitä enää kouluun”.

  4. Onko kaikki vanhemmat suvakkeja, kun eivät ala porukalla puolustaan omien lastensa turvallisuutta? Ihmettelen vaan.

  5. Komisenkymmentä vuotta ehdin pyöriä ammattikoulun puolella. Puukkoja ei silloin yhtä poikkeusta lukuun ottamattai näkynyt kuin puunveiston yhteydessä. Kerran teoriatunnilla kyllä oli puukkokin esillä, mutta silloin käytettiinkin vielä lyijykyniä!

  6. Ei ole maahanmuuttokriittisyydelle eduksi julkaista näitä juttuja, jos suurella todennäköisyydellä tekijä onkin suomalainen. Sahaa meinaan omaa jalkaa semmoinen. Mutta tietysti salailun vuoksi tämmöistä helposti voi tapahtua.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.