Video: Perussuomalaisista eronnut Pekka Sinisalo käy käsiksi vastaanottokeskusta kuvanneeseen

3

Eilen facebookissa perussuomalaisista eroamisestaan ilmoittaneen Pekka Sinisalon taustalta löytyy kummallisia asioita. Evitskogin vastaanottokeskuksen johtajana ennen sen sulkemista toiminut Sinisalo käy videolla käsiksi keskusta rauhanomaisesti kuvanneeseen Pekka Koskenkorvaan.

Video on Koskenkorvan omalta youtube-kanavalta ja löytyy heti mainoksen perästä.

Sinisalo ilmoitti puolueesta eroamisensa syiksi sinisiin persuista loikanneiden kohdalla varsin tavanomaiset syyt. Puheenjohtaja Jussi halla-aho kirjoitti omassa facebook-päivityksessään seuraavaa:

-”Perusteluna ovat ne tavalliset, kesäkuusta asti toistellut fraasit: ”poliittinen koti paloi Jyväskylässä” ja ”perussuomalaisista on tullut yhden asian liike” plus normaalit vihjaukset savustamisesta ja kiusaamisesta.”

Lähde: Youtube

3 KOMMENTIT

  1. Törkeä jätkä tämä Sinisalo ja kaiken lisäksi petti vielä puolueensa sekä valehteli Halla-aholle päin naamaa.

  2. Mikä vittu toi pelle on sanoman mitään. Valokuvaajalla pitäåisi olla enemmän munaa sanoa takaisin. Ja ei tarvitse ottaa mitään pois. Tuleppa sinisisalo koittamaan miesträ vastana samoin kuin lakeijasi niin tulisi paskat kääkälle housuun..vitun pakolaipoikien nussija

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.