Kolmea Suomen kansalaista syytetään terroristisen rikoksen valmistelusta

1

Valtakunnansyyttäjä on nostanut syytten kolmea Suomen kansalaista vastaan terroristisen rikoksen valmistelusta. Syytteet liittyvät miesten pyrkimyksiin päästä taistelemaan Syyriaan terroristijärjestön riveihin. Tämän lisäksi yhtä miehistä syytetään terrorismikoulutuksen antamisesta ja yhtä terroristien värväys-yrityksistä vuosina 2012 ja 2013.

Toimintaansa rahoittaakseen syytettyjen epäillään tehtailleen talousrikoksia jotka käsitellään käräjäoikeudessa omana juttunaan. Yhdessä tapauksessa, jossa epäilyt olivat samansisältöisiä, syyttäjä on tehnyt syyttämättäjättämispäätöksen. Kaikki epäillyt kiistävät kaikki syytökset.

Lähde: AL

 

1 KOMMENTTI

  1. Jäävuoren huippu. Saavat huseerata melko vapaasti koska on rasimi ja vihapuhe. Tuskin monikaan kansalainen ilmoittaisi jos havaitsisi tähän viittaavaa toimintaa ettei vaan joudu syytteseen.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.