Mauri Peltokangas (ps): Mikä helvetti tätä maata vaivaa?

13

Teräväsanaisilla ja kantaaottavilla Facebook-videoillaan miljoonayleisön saavuttanut Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas (ps) ei tällä kertaa julkaissut videota, vaan otti kirjallisesti kantaa Suomen nykyiseen tilanteeseen. Peltokangas kirjoittaa Facebookissa:

”Pidettäiskö huolta meistä?

Suomen kansa on telluksella tallusteleva, reilu viiden miljoonan henkilön arvokas vähemmistö, jota oma hallitus ja virkakoneisto jostain syystä syrjii ja hakkaa nilkoille… pahasti!

En ihmettelisi, jos postilaatikosta löytyisi kirje, jossa ohjeistus: mene kyykkyyn, että sinua on helpompi kusta silmään. Terveisin valtion hallinto.

Tämä kansa ja sen mielipiteet pyritään nyt jostain syystä vähä vähältä syrjäyttämään… täysin kusipäiset ideologiat vihapuhe väitteineen valtaavat maassamme alaa.

Sairas monikulttuurikiimainen ideologia vääntää totuuden vihapuheeksi ja isänmaallisuuden rasismiksi ja vaikka miksi. Valtamedia on täysin mätä.

Faktaa on, että mielipiteitämme valvotaan vihervasemmiston märän unen mukaisesti, kuin pohjois-koreassa. Suomen piispat ovat kiimassa monikulttuuriseen unelmaan ja normaalit perinteemmekin ovat pian rasismia.. mikä helvetti tätä maata vaivaa?

Että meillä riittäisi varoja ylläpitää kymmenien tuhansien kolmansista maista saapuneiden, virallisestikin turhakkeiksi todettujen elintasoa, otetaan velkaa, suomalaiset lapset ja nuoret jäävät hallitukselta huomiotta, työttömiä nöyryytetään, vanhuksiamme nöyryytetään, köyhiä nöyryytetään, lapsiperheitä nöyryytetään, pieniä yrittäjiä nöyryytetään ja lopuksi meitä jokaista nöyryytetään sillä, että meiltä systemaattisesti viedään isänmaa alta. Jos joku ei ole tätä huomannut on aika avata ne silmät!

Samaan aikaan kaiken maailman Sipilät ja Bernerit saavat huseerata toinen toistaan räikeämpiä kusetuksia vapaasti. Valtion omaisuudella, velkaa ottamalla pelataan omaisuuksia harvojen taskuun…

Journalismi on Suomessa puolueellisuudessaan tasoa hävettävä, Presidenttikisakin julistettiin verovaroin ylläpidettävällä Ylellä lähes turhaksi, koska heidän mielestään kansa haluaa FEDERALISTIN, EU:n komission ja globaalin rahan juoksupojan, meidät euroon kusettaneen, hymyilevän kokoomusketkun presidentiksi! Sori, mutta Sauli nyt vaan on tuota kaikkea. Siitä ei pääse yli eikä ympäri!

Tämä maa perinteineen on mielestäni arvokas! Olisko liikaa vaadittu, että se meillä säilyy?

Heräilee vakava kysymys, missä vaiheessa Suomen kansa tekee Islannit ja Itävallat?
Lopettaa kyykkimisen?

Mielestäni olisi jo korkea aika alkaa pitää huolta meistä! SUOMALAISISTA!”

Lähde: Facebook

13 KOMMENTIT

 1. Juuri näin . Ja itse ihmettelen kuinka pitkään suomalaisten pinna kestää tätä touhua . Tai kestäähän se kun emme voi sano tai tehdä mitään ilman että joudumme siitä vastuuseen , kaikki mitä sanomme on joko rasistista tai kunnian loukkausta . Hyvä Mauri olet oikealla asialla !

 2. Tää on viherkommareiden aikaan saannoksia. Hämmästyttäväähän oli 2 MS:n jälkeen, kun osana rauhan sopimusta kommarit piti taas sallia puolueena sai ne äänivyöryn ja jotain 20% kannatuksen.

  Vihervasemmisto on kannatukseltaan samaa luokkaa, eli noin 20% suomalaisista on täysin sairaita päästään ja se on varmaan periytyvää.

  Ovelasti ovat lonkeronsa ujuttaneet yhteiskuntaan, kun vähemmistön ehdoilla mennään.

 3. Hyvä kirjoitus tosiaan.

  Olisiko meidän uskallettava myös kysyä onko edustuksellinen demokratia tullut tiensä päähän?

  Taitaa olla niin että internetin ja digitalisaation aikakaudella suora demokratia syrjäyttää edustuksellisen demokratian.

  Parlamentit ja kongressit, nämä jättimäiset kumileimasintehtaat eivät kykene enää vastaamaan meidän todellisiin tarpeisiin.

  Sekä USAssa että Kiinassa on kongressit. Demokratian kulisseina, todellisina kumileimasintehtaina.

  Lähes poikkeuksetta kun äänestetään, valinta tehdään pienemmän ja suuremman pahan välillä. Kun se pienempi paha on sitten äänestetty sinne kumileimasintehtaalle, se muuttuu nopeasti suuremmaksi pahaksi.

  Vaikka me äänestäisimme eduskuntavaaleissa, mikään ei anna meille ääntä vaikuttaa siihen minkälainen uudesta hallituksesta tulee.

 4. Edustuksellinen demokratia on viemässä meidät liittovaltioon. Federalistiseen Euroopan Unioniin. Suunta on siis kohti totaalista tuhoa Suomen itsenäisyyden kannalta. Liittovaltio tarkoittaa totaalista, väkivaltaista komentoa alistettuna EU komissariaatin vallalle. Neuvostoliitossa oli myös komissaareja jotka lähettivät niskuroivat kansat vankileireille Siperiaan tai yksinkertaisesti murhasivat heidät. Mihin EU lähettää toisinajattelijat. Ehkä Saharan autiomaahan.

  Tyrannimaista hallintoa vastaan täytyy kyetä puolustautumaan oli se sitten tyrannimainen kansallinen hallinto tai liittovaltion hallinto. Ilman aseita emme kykene puolustautumaan. Edustuksellinen demokratia on evännyt meiltä keinot hankkia laillisesti aseita itsepuolustusta varten.

  Edustuksellinen demokratia on myynyt tämän maan, luovuttanut päätösvallan ulkomaisille ja kotimaisille pettureille, päästänyt kymmeniä tuhansia potentiaalisia terroristeja ja murhaajia maahan.

  Tällaisella ”demokratialla” ei voi olla olemassaolon oikeutusta.

 5. Seuraavan kerran kun äänestetään, niin ei mitään sinistä pelle puoluetta, vaan perussuomalaisia, perkele!

    • Mistä me tiedämme että äänet lasketaan oikein? Älkää nyt vain vastatko että siihen täytyy vain uskoa.

     Miten me voimme tarkastaa että äänet on laskettu oikein ja äänet menevät niille ehdokkaille joille äänet kuuluvat?

     • Toistaiseksi äänten laskenta on ollut tarkasti kontrolloitua kaikkien vaaleissa ehdolla olleiden puolueiden toimesta. Nyt tätäkin varmaa ja luotettavaa järjestelmää on alettu purkamaan siten että, vain muutama ihminen, jopa samoista hyväveli -puolueverkostoista on laskennassa mukana.
      Eli Pohjois-Korean ja Venäjän malliin ollaan menossa siinäkin asiassa.

 6. Mahtava kirjoitus.Olen ollut varovainen mielipiteestä ihan, mutta kyllä olis aika nousta parrikaadeille ja vaatia muutosta.Hyvä Mauri

 7. Olipas taas ihan paskaa. No, sainpahan nauraa ääneen. Te olette niin hukassa olevaa ja kusetettua porukkaa että toisaalta joskus ei tiedä, pitäisikö itkeä vaiko nauraa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.