Myrkkykaasut pakottivat siirtämään Eu:n huippukokouksen

Jo toisen kerran ”space egg” rakennuksen historiassa, rakennus joudutaan evakuoimaan. Tälläkin kertaa syynä on myrkylliset kaasut joista henkilökunta on joutunut sairaslomalle.

Edellisellä kerralla syyksi kerrottiin kahden pesuaineen reagointi keskenään viemäreissä. Reagoinnin seurauksena viemäreistä nousi myrkkykaasuja joista paikallavollut henkilökunta sai hengitysvaikeuksia.

Tällä kertaa ateriapalvelun henkilökunta sai oireita kaasuista. Paikalla piti alkaa huippukokous 24h päästä, nyt kokous jouduttiin siirtämään täysin toiseen paikkaan.

Myrkkykaasujen tämänkertaista syytä ei tiedetä. Kaiken piti olla kunnossa ja edellisen kerran jälkeen kaikki viemärit ovat huuhdeltu hyvin. Sairastuneita ihmisiä on yhteensä parikymmentä.

Edellisestä ”teknisestä viasta” kuten euroopan neuvosto on todennut on aikaa 5 päivää.

Lähde: Independent

3 thoughts on “Myrkkykaasut pakottivat siirtämään Eu:n huippukokouksen

 • 18.10.2017 at 20:32
  Permalink

  Vartijalta lauennut taskussa pippurisuihke vahingossa.

  Reply
 • 18.10.2017 at 22:07
  Permalink

  Vaikuttaa hyvältä,onko ruoka ollut huonoa.

  Reply
 • 19.10.2017 at 05:23
  Permalink

  Onko henkilökunta saanut muita oireita kuten huimausta, vainoharhaisuutta ym. Pian aletaan syyttämään oireista informaatiosotaa, trump, putin tai etelä-korea.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.