Harrastitko seksiä Tuomas Kangasniemen kanssa? – Sinulla saattaa olla HIV

3

Poliisi kehottaa tämän miehen kanssa vuosina 2016-2017 seksiä harrastaneita ilmoittautumaan poliisille ja hakeutumaan HIV-testiin. Poliisi tutkii sukupuolitaudin levittämistä törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi tiedottaa:

Oulun poliisilaitoksella on tutkinnassa kaksi syyskuussa 2017 Raahessa tapahtunutta henkirikosta. Tutkinnan yhteydessä on selvinnyt, että teoista epäilty ja vangittuna tällä hetkellä oleva Tuomas Kangasniemi (entinen Viirelä) on HIV-positiivinen.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että Kangasniemi on ollut suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä, eikä ole kertonut seksikumppanilleen sairastamastaan tartuntataudista. Asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Julkaisemme Tuomas Kangasniemen kuvan, koska epäilemme että seksikumppaneita on muitakin. Pyydämme vuosina 2016 – 2017 Kangasniemen kanssa sukupuoliyhteydessä olleita ottamaan yhteyttä poliisiin. On tärkeää, että mahdolliset seksikumppanit ilmoittautuvat poliisille sekä menevät hiv-testiin. He saattavat tietämättään kantaa hi-virusta ja tästä syystä olla hengenvaarassa. He voivat myös tietämättään tartuttaa virusta.

Yhteydenotot poliisin vihjepuhelin: 0295 416 194
Sähköposti: tutkinta.raahe@poliisi

Lähde: Poliisi

3 KOMMENTIT

  1. Gayliforniassa kommarit on valmiina puolustamaan näitä niin kuin eliitti pedofiilejä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.