Ilja Janitskin vapautettiin vankilasta kotiarestiin odottamaan luovutusoikeudenkäyntiä

9

MV-lehden julkaisijana ja myös presidentinvaalikampanjastaan tunnettu Ilja Janitskin on istunut andorralaisessa vankilassa elokuusta lähtien.

Tänään klo 11 Suomen aikaa Andorran oikeustalolla alkaneessa oikeudenkäynnissä päätettiin, jatkuuko Janitskinin vankeus vai vapautetaanko hänet odottamaan karkotusta Suomeen.

Suomen poliisi ja oikeusviranomaiset ovat jo pitkään yrittäneet saada aiemmin Espanjan Barcelonassa asunutta Janitskinia Suomeen vastaamaan lukuisista rikosepäilyistä, joihin lukeutuu esimerkiksi laiton uhkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Helsingin käräjäoikeus on tehnyt Janitskinista vangitsemispäätöksen, jonka jälkeen hänestä annettiin kansainvälinen etsintäkuulutus.

Suomen viranomaiset eivät kuitenkaan ole toimittaneet Andorraan kaikkia luovutuspyyntöön liittyviä papereita. Tämän vuoksi syyttäjä vaati käsittelyn lykkäämistä hakemuksen täydentämiseksi. Puolustus vaati Janitskinin vapauttamista, koska määräaika on jo ehtinyt umpeutua.

Janitskin on vaatinut pääsemistä vapauteen myös terveyssyistä, sillä hänen on kerrottu sairastuneen syöpään.

Oikeus antoi päätöksensä juuri äsken. Päätöksen mukaan Janitskin vapautettiin vankilasta kotiarestiin odottamaan luovutusoikeudenkäyntiä.

Tämänpäiväisessä oikeudenkäynnissä käsiteltiin pelkästään Janitskinin vapauttamista. Luovutusoikeudenkäynti pidetään erikseen 9. marraskuuta.

 

 

 

9 KOMMENTIT

  1. Täysi ämmähän tuo on. Kun oli tuli perseen alla haukkui lukijansa paskasakiksi. Samt lukijat joiden rahoilla elää. Tuo ei ole edes matuvastainen. Pelkkä piiloryssä.

  2. Tämä on hyvä uutinen Suomelle ja kaikille suomalaisille jossa on totuttu siihen että viranomaiset voivat jyrätä kenet tahansa. Hyvissä voimissa näytti olevan myös Ilja. Tsemppiä! Suomen kusipäiset päättäjät erehtyivät nyt pahemman kerran. Äänestän Ilja Janitskinia presidentiksi. Sale voi lähteä hoitamaan kummityttöään…tarkoitan tulevaa iltatähteä.

  3. Miksi noteerata koko henkilöä jos kerran puhuu valheita? Eikaivaan olisi sittenkin totuuksia laukonu ja suvakin rääpäleet pahottanu mielensä ku totuus tulee esiin?

  4. Ei Janitskinia edes teoriassa voi äänestää presidentiksi. Hän ei tule saamaan valitsijayhdistystä kasaan. Uutinen on tehty. Siitä tulee selvästi esiin että Janitskinia epäillään rikoksista. Hän ei ole mikään sananvapaudn marttyyri

    • Paino sanalla EPÄILLÄÄN. Ja kyllä -Janitskin on sananvapauden pioneeri suomessa, saavutukset totuuksien julkituonnissa ovat täysin kiistattomia. Janitskinin ja MV -lehden suurimmaksi saavutukseksi nostaisin syksyn 2015 muslimi – invaasiosta tiedottamisen koska silloin ei ollut mitään muuta mediaa joka olisi kertonut tilanteesta rehellisesti.

      -Väitän että ilman tätä suomeen olisi tungettu vielä enemmän miehitysjoukkoja -KAIKKI muut suomen mediat tukivat 100% miehitysjoukkojen sisäänmarssia valtavalla propagandalla ja sensuroinnilla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.