Myymälävarkaalla viisi teräasetta hallussaan Lahdessa

0

Keskiviikkona päivällä noin 20-vuotias mies anasti Etelä-Lahdessa sijaitsevasta myymälästä talvitakin poistamalla ensin takista hälyttimen sovituskopissa, minkä jälkeen mies käveli kassan kautta maksamatta. Myyjä seurasi miestä pihalle ja havaitsi tämän lähtevän polkupyörällä kaupungin suuntaan. Poliisipartio tavoitti keskustassa tuntomerkkeihin sopivan miehen pyöräilemässä. Miehen päällä oli juuri anastettu talvitakki, joka oli vaurioitunut hälyttimen poiston takia. Mies oli varustautunut erilaisilla teräaseilla, joita löytyi miehen hallusta yhteensä viisi (kolme puukkoa, yksi kääntöveitsi ja mattoveitsi). Miestä epäillään varkaudesta ja toisen vahingoittamiseen sovetuvien esineiden hallussapidosta.

Keskiviikkona iltapäivällä Lahden keskustassa sijaitsevassa myymälässä noin 35-vuotias mies anasti hupparin. Mies oli mennyt hupparin kanssa sovituskoppiin ja teräaseella irrottanut hälyyttimen. Poliisipartio nouti miehen poliisilaitokselle. Tämänkin miehen hallussta löytyi useampi teräase, mm. kaksi puukkoa ja kääntöveitsi ja lisäksi murtautumiseen soveltuvia työkaluja. Asiaa tutkitaan näpistyksenä, toisen vahingoittamiseen soveltuvien esineiden hallussapitoina ja murtovälineen hallussapitona.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.